Бібліотека інформує: цикл вебінарів компанії Clarivate із питань наукометрії

Бібліотека інформує: цикл вебінарів компанії Clarivate із питань наукометрії

Шановні науковці!

    Бібліотека ДУЕТ запрошує 11–14 травня 2021 року  взяти участь  у чергових вебінарах компанії Clarivate із питань наукометрії. Всі заходи безкоштовні. Вебінари пройдуть на платформі Webex у двох повторах о 10:15 та 16:15. Учасники, які прослухають від 90% часу вебінару протягом 3 робочих днів, отримають відповідні сертифікати.

   Обирайте зручний час та переходьте за вказаними посиланнями.

11 травня

Тема: Нові можливості нового інтерфейсу Web of Science Core Collection

   Тези: На онлайн-демонстрації знайдемо документи за певною темою, використаємо символи скорочення та заміни й оператори пошуку, відредагуємо запит, проаналізуємо отримані джерела: де надруковано, які установи більш впливові, збережемо результати, в тому числі обрані для публікацій видання, збережемо історію пошуку та налаштуємо повідомлення про появу нових документів за темою або цитувань робіт. Формування списку відмічених публікацій. Відповіді на ваші запитання.

Реєстрація:
10:15 
https://bit.ly/2S5f0Bv

16:15 https://bit.ly/3gGxsug

 

12 травня

Тема: Оцінка публікаційної активності організації за допомогою WoS та InCites

   Тези: Коли, навіщо й кому необхідно оцінювати публікаційну діяльність організації? Як створити й експортувати в певному форматі список публікацій організації за певні роки. Які роботи (не) можуть потрапити в профіль організації? Як його створити й підтримувати в актуальному стані? Які показники можна подивитися? Як знайти найбільш оптимальні організації-партнери для виконання проєкту по своїй темі. Відповіді на ваші запитання. Реєстрація:

10:15 https://bit.ly/3tSQOAc

16:15 https://bit.ly/3vyQmrx

 

13 травня

Тема: Пристатейна література: доступні скарби Web of Science

   Тези: На платформі Web of Science проіндексовано понад 1,9 млрд посилань пристатейної літератури. Аналіз цих даних дозволяє подивитися: де, коли, ким цитувалися ваші роботи, що опубліковані у виданнях, які проіндексовані або не проіндексовані у Web of Science. Дізнатися, як певна робота вплинула на розвиток наукового напрямку. Переглянути, як цитується ваше видання в журналах, що індексуються у Web of Science Core Collection. На вебінарі попрацюємо зі звітами по цитуванню та пов’язаними записами, налаштуємо повідомлення про цитування. Відповіді на ваші запитання.

Реєстрація:
10:15 
https://bit.ly/2PuNLiU

16:15 https://bit.ly/3nvThwy

14 травня

Тема: Підбір видання для публікації

   Тези: Вебінар у формі відповіді на поширені запитання: Що дає науковцю публікація в міжнародному виданні? Як обрати видання для публікації? Скільки коштує? Де опублікуватися безкоштовно? В яких журналах більше статей за моєю темою за останні роки? Як зберегти перелік таких видань? Що таке високоцитована робота? Чи є обмеження за кількістю авторів, установ, посилань у переліку літератури? Як швидко статтю прорецензують і надрукують? Структура статті, правила оформлення. Як швидко й без помилок оформити публікацію за форматом видання. Що можна/не можна робити зі статтею після публікації? Перевірка індексації видання у Web of Science Core Collection. Відповіді на ваші запитання.

Реєстрація:
10:15 
https://bit.ly/3xrnRgX

16:15 https://bit.ly/2RWX9fS

05.05.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©