Про аналітику і продажі: інсайти практика

Про аналітику і продажі: інсайти практика

28 квітня 2021року в дистанційному режимі кафедрою економіки та підприємництва проводився вебінар на тему «Аналітика і продажі виробничого підприємства». Спікеркою виступила практик з великим досвідом роботи у різних великих компаніях та сферах економіки, аналітик-маркетолог компанії «Українські мінеральні добрива» пані Ольга Монастирська. Окрім викладачів, на вебінарі були присутні студенти різних спеціальностей, зокрема: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 051 «Економіка» та ін.

Пані Ольга у своїй доповіді розповіла про різницю структур продажів торгівельних та виробничих підприємств, акцентувала увагу на цілях та завданнях аналітики, зосередила увагу на значущості економіки підприємства в період цифровізації, а також зробила акцент на компетентностях та практичних навичках, якими повинні володіти студенти спеціальностей  076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 051 «Економіка».

Кафедра економіки та підприємництва щиро вдячна пані Ользі за цікаву доповідь та можливість співпрацювати з реальним сектором економіки!

«Висока конкуренція зумовлює необхідність використання аналітичних методів та підходів у діяльності кожного підприємства. За допомогою аналітики вирішуються наступні задачі:  

  •  актуалізація позиції підприємства на ринку;    
  • визначення сильних та слабких сторін конкурентів;
  • визначення сильних та слабких місць підприємства;   
  • пошук джерел та шляхів вдосконалення;   
  • формування тактики та стратегії розвитку. 

Компетенції спеціалістів-аналітиків можно умовно розділити на професійні (хард скіллз) та особисті (софт скіллз). До професійних належать знання з економіки, статистики, економіко-математичного моделювання, економетрії та вміння працювати з програмним забезпеченнямщодо обробки інформації. До особистих - гнучкість та критичність мислення, самостійність у пошуку вирішення поставлених завдань, багатозадачність та постійне навчання»- говорить спікерка Ольга Монастирська

Інформацію надала Світлана Мацюра 

29.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©