Сертифікати для молодих наукоців

Сертифікати для молодих наукоців

26 квітня директор навчально-наукового технологічного  інституту ДУЕТ Дмитро Пополов привітав учнів Криворізького технічного коледжу НМетАУ, які брали участь у панельній дискусії «Технічні інновації – шлях до прогресу», що проводилась у межах секції «Машинобудування та мехатронні системи» ІV Міжнародного наукового конгресу Society of Ambient Intelligence 2021. Логічним завершенням конгресу для студентів стало вручення сертифікатів учасників конгресу та брендованих футболок, які нагадуватимуть молодим науковцям: "Майбутнє науки створюється нашими діями сьогодні" 

Дмитро Пополов подякував учасникам конгресу за активну участь та прагнення розвивати технологічну сферу власними розвідками та розробками, а також висловив вдячність директору коледжу та викладачам за високий рівень підготовки студентів.

В свою чергу, директор Криворізького технічного коледжу НМетАУ Олена Китач висловила подяку за можливість долучитися до роботи Міжнародного наукового конгресу. Вона наголосила, що участь в таких заходах дуже важлива для студентів коледжів, адже це стимулює їх до реалізації себе у науковій сфері, отримання цінного досвіду при спілкуванні з професорсько-викладацьким складом університету.

Конгрес став майданчиком для перших наукових спроб студентів, апробації власних досліджень та здобуття досвіду взаємодії з науковою спільнотою, а також джерелом позитивних емоцій та натхнення.

29.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©