Гостьова лекція з цифрової економіки

Гостьова лекція з цифрової економіки

Лекція з «Цифрової економіки» для студентів і викладачів ДУЕТ - від професіонала з міжнародним досвідом управління проєктами цифрової трансформації 

 «Цифрові технології надають неймовірно широкий спектр можливостей для автоматизації управління проектами як в комерційній, так і державній сфері. Сьогодні розроблено ефективні міжнародні стандарти управління проєктами та цифрові рішення, які визнані в усьому світі та дозволяють забезпечити високі показники ефективності», - з таким меседжем розпочався сьогоднішній вебінар кафедри міжнародної економіки.

Гостем і спікером виступив професіонал-практик Сергій Чехла, який є керівником проєктів LEO Consulting в Україні та міжнародним сертифікованим тренером Microsoft.

Вебінар проходив у формі гостьової лекції з дисципліни “Цифрова економіка”, яку викладає завідувач кафедри міжнародної економіки Ірина Максимова. До вебінару долучилися студенти міжнародних економічних відносин; міжнародних відносин, суспільних комунікацій і регіональних студій; економіки; фінансів, банківської справи та страхування; обліку та оподаткування; менеджменту та маркетингу.

Сергій презентував різноманітні кейси управління проєктами з використанням ІТ-технологій у державних і комерційних напрямках. Маючи великий практичний досвід реалізації проєктів за міжнародними стандартами, лектор поділився досвідом найбільш ефективних рішень у своїй сфері.

Учасники одними з перших в Україні мали змогу побачити цікаві кейси проєктів, виконані для Міністерства цифрової трансформації України та Служби національної поліції.

Проблематика лекції викликала жвавий інтерес аудиторії, обговорювали питання міжнародних стандартів ведення проєктів і міжнародного досвіду цифрових рішень, хмарних технологій, можливості продуктів Microsoft.  Навіть торкнулися питань лідерства в реалізації проєктів, необхідних компетенцій, важливості м’яких і жорстких навичок.

Сергій дав цінні поради та покликання щодо міжнародних ресурсів для опанування навичок управління проєктами і кар'єрного зростання.

Вебінар виявився корисним для студентів, особливо у межах вивчення дисциплін «Цифрова економіка», «Управління інформаційною безпекою»,  «Проєктний менеджмент» і «Міжнародні інформаційні системи».

Інформацію надала Ірина Максимова.

 

28.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©