Дівчата-програмісти найкращі на хакатоні «Як зацікавити дівчат енергетикою»

Дівчата-програмісти найкращі на хакатоні «Як зацікавити дівчат енергетикою» 21-23 квітня відбувся хакатон "Як зацікавити дівчат енергетикою". Хакатон був дуже інтенсивний і мав безліч майстер-класів та вебінарів(таких як: "Дизайн мислення"; "Презентація та пітчинг"; "Кар'єрна консультація").

Серед учасниць хакатону Всеукраїнського масштабу студентки-програмісти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» ДУЕТ: Католіченко Анастасія (ІПЗ-20-1), Ільєнко Вікторія, (ІПЗ-20-1), Шабан Юлія (ІПЗ-20-2).

Cторінкa  facebook

Перемогу на даному заході здобула Католіченко Анастасія, яка дала наступне інтерв’ю: «Було багато дівчат із різних спеціальностей, як енергетики, так і ІТ, гуманітарних спрямувань, тощо. Особливістю заходу було те, що ми були в команді з абсолютно незнайомими людьми. Головною метою хакатону було створення проекту, завдяки якому дівчата зацікавляться енергетикою. Я та моя команда "Solar energy" розробили настільну гру "Енергетичний заряд". Її особливість у тому, що питання стосуються енергетики та ролі жінок в енергетиці. Планується, що гра буде доступна в онлайн та офлайн режимі. Із цим проектом ми посіли перше місце, а далі нас чекає реалізація проекту)»

Висловлюємо подяку дівчаткам-учасницям, окремо переможниці Католіченко Анастасії, а також Юлії Мазурок, яка є координаторкою напряму Дівчата STEM Центру “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” та тісно співпрацює з ДУЕТ.

28.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©