Вітання молодим науковцям

Вітання молодим науковцям

Особливістю ІV Міжнародного наукового конгресу Society of Ambient Intelligence 2021 є широке залучення як визнаних науковців, так і дослідників-початківців, які роблять  свої перші кроки у науці. Цьогоріч конгрес став платформою для презентації досліджень учнів ліцеїв та студентів коледжів в рамках секції «Машинобудування та мехатронні системи». Головним підсумком роботи секції став новий досвід талановитої молоді на ниві науки, а також упевненість вже досвідчених науковців та практиків у майбутньому науки.

Активну участь учнівської та студентської молоді у конгресі відзначив директор навчально-наукового технологічного  інституту ДУЕТ Дмитро Пополов, який 23 квітня особисто привітав учнів Криворізького науково-технічного металургійного ліцею №16, студентів Криворізького коледжу НМетАУ та Українського політехнічного технікуму. Він висловив сподівання, що учні ліцеїв та студенти коледжів продовжуватимуть набувати знання технічного спрямування та принесуть користь своїми здобутками для розвитку підприємств рідного міста. Дмитро Пополов також подякував директорам і науковим керівникам учнів за високий рівень підготовки майбутніх науковців

Подяку за можливість взяти участь у конгресі міжнародного рівня, а також за досвід та незабутні емоції від виступу висловила учениця Криворізького науково-технічного металургійного ліцею №16 Яна Скаліна. Її підтримала й директор ліцею Олена Петренко, яка наголосила, що особливістю такого поважного наукового заходу було доброзичливе ставлення та повага до кожного, паритетність усіх учасників, коли і учень, і знаний професор можуть вільно висловлювати свої думки, дискутувати, відстоюючи свої погляди. Обраний формат інтернет-конференції дозволяє долати не тільки кордони між країнами, а й навіть карантинно-пандемічні перепони, щоб продовжувати науковий діалог.

До подяки організаторам і координаторам конгресу приєднались  викладачі і студенти Криворізького коледжу НМетАУ та Українського політехнічного технікуму. Вони висловили сподівання на участь наступного року в Міжнародному науковому конгресі, де панує професійна та дружня атмосфера. Це була незабутня подія, яка точно залишиться в пам’яті як така, що надихає.

24.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©