Новий партнер Центру експертизи у гірничо-металургійній галузі ДУЕТ

Новий партнер Центру експертизи у гірничо-металургійній галузі ДУЕТ

Налагоджуємо зв’язки і продовжуємо розширювати географію і синергію співпраці з іншими навчальними закладами

Центр експертизи у гірничо-металургійній галузі ДУЕТ продовжує розширювати географію співпраці і нарощувати мережу партнерів. Так, в межах візиту до нашого університету представниці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ) к.е.н, доцента, керівниці Лабораторії інноваційних досліджень в економіці  Інеси Хвостіної, 21.04.2021 року відбулося чергове робоче засідання Центру експертизи у гірничо-металургійній галузі.

Порядок денний засідання:

1. Обговорення викликів та можливостей розвитку економіки і промисловості в умовах переходу на новий технологічний уклад (Індустрія 4.0).

2. Обмін досвідом роботи Центру експертизи ДУЕТ і Лабораторії інноваційних досліджень в економіці ІФНТУНГ.

Сторони обговорили сучасні тренди в економіці і промисловості, розповіли про напрями діяльності Центру експертизи і Лабораторії та визначили «точки дотику» і можливості створення синергії за рахунок об’єднання наукового потенціалу двох навчальних закладів  щодо співпраці  у проектній та науковій діяльності.

Під час засідання відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Центр експертизи у гірничо-металургійній галузі ДУЕТ та Лабораторії інноваційних досліджень в економіці ІФНТУНГ.

Всі учасники погодилися з тим, що така співпраця принесе вигоди всім сторонам і буде сприяти покращенню експертної, наукової та освітньої діяльності.

23.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©