Проєкт відновлення

Проєкт відновлення

Нещодавно Університет зіткнувся з прикрою ситуацією. Парапет, що оточує прилеглу до університету територію та виходить до зупинки міського та швидкісного трамвая, частково зруйнувався. Бетонні блоки, повз яких проходять студенти не тільки ДУЕТ, а й сусідніх закладів освіти, працівники розташованих поряд підприємств і просто перехожі, стали небезпечними. Під впливом ґрунту, що сповзає, вони могли зруйнуватися будь-якої миті. Попри неодноразові звернення до місцевої влади, ця ситуація довгий час залишалася невирішеною і створювала приховану загрозу безпеці городян.

За словами головного інженера університету Анатолія Спринчака, обвалення частини парапету було контрольоване: «Блоки парапету почали руйнуватися через насичення ґрунтовими водами, постійну вібрацію, яку створює безперервний рух трамваїв і вантажних авто поблизу цієї ділянки. Коли вони почали загрожувати безпеці перехожих, нам не залишалося нічого, окрім того, щоб обвалити їх самостійно.

Вирішення ситуації зі зруйнованим парапетом сьогодні є пріоритетним завданням адміністрації Університету. Ми не можемо ігнорувати питання безпеки наших студентів, працівників та усіх городян, чекаючи на рішення з високих кабінетів. Тому Університет самостійно розробив проєкт відновлення цієї ділянки та сходинок і наразі шукає джерела фінансування цього проєкту. Хочемо зробити цю місцину зручною, безпечною і гарною на вигляд. Тому просимо вибачення за тимчасові незручності.

21.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©