Крок до успіху

Крок до успіху

В рамках IV International Scientific Congress SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021 відбувся конкурс бізнес-ідей для учнів шкіл та студентів коледжів «Крок до успіху». 

Учасники конкурсу зібралися 19 квітня 2021 року в IT HUB COWORKING в Державному університеті економіки і технологій для презентації та обговорення бізнес-ідей, після чого відбулося визначення переможців та номінантів.

Координатором та модератором Конкурсу була Радько Вікторія (к.е.н., доцент кафедри економіки та підприємництва Державного університету економіки і технологій).

Оцінювати та обирати найкращі бізнес-ідеї та команди були запрошені експерти журі Конкурсу:

  • Олена Лещенко, директор громадської організації «Криворізька фундація майбутнього»;
  • Руслан Дутчак, в.о. директора Навчально-наукового економічного інституту Державного університету економіки і технологій;
  • Світлана Мацюра, к.е.н. доцент, завідувач кафедри економіки та підприємництва Державного університету економіки і технологій.

Командами були презентовані бізнес-ідеї у різних сферах. Загалом у Конкурсі взяли участь десять команд. Це 3 команди Криворізького фахового коледжу економіки та управління, 2 команди Криворізького технічного коледжу, 2 команди КНЗ «Червоношахтарська ЗОШ 1-3 ступенів», команда Українського політехнічного технікуму, команда Криворізької спеціалізованої школи №9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов та команда Криворізької гімназії №104.

За результатами попередніх оцінок проектів та оцінок за презентацію та відповіді на питання журі визначило 4 кращих бізнес-проекти.

Дипломом І ступеня була нагороджена учениця КНЗ «Червоношахтарська ЗОШ 1-3 ступенів» Гаврикова Катерина з бізнес-ідеєю «Хенд мейд – від хобі до бізнесу», керівник: Остренко Юлія.

Дипломом ІІ ступеня була відзначена учениця Криворізької спеціалізованої школи №9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов Дідіченко Аліна з бізнес-ідеєю «Клуб фінансової грамотності в школі», керівник: Коваленко Ірина.

Дипломами ІІІ ступеня було відзначено одразу дві команди: команда Криворізького фахового коледжу економіки та управління Сподіна Оксана, Андрійченко Софія, Іськова Софія з бізнес-ідеєю створення вендингової компанії «Швидко і смачно», керівники: Снігур Таміла, Снігур Олена та команда Українського політехнічного технікуму Рева Олег, Жадан Анна з бізнес-ідеєю «Mini pets house», керівник: Шаповалова Людмила.

Також за рішенням журі всі інші команди були відзначені в номінаціях:

«Найкреативніша бізнес-ідея» - команда Криворізького технічного коледжу Долгова Валерія, Герман Данило, Снігур Роман з бізнес-ідеєю створення булочної з японською випічкою «Japanese baking», керівник: Руденко Ніна;

«Краща бізнес-ідея в сфері IT-підприємництва» - команда Криворізького фахового коледжу економіки та управління Кравченко Світлана, Терепа Денис, Скляренко Ярослав з бізнес-ідеєю «DriveVolt»,  керівники: :Снігур Таміла, Снігур Олена;

«Краща бізнес-ідея в сфері соціального підприємництва» - студент Криворізького технічного коледжу Казак Олексій і його бізнес-ідея «Котокафе», керівник: Жукова Дарина

«Краща бізнес-ідея в сфері охорони здоров’я та соціального обслуговування» - учениця КНЗ «Червоношахтарська ЗОШ 1-3 ступенів» Ткачук Олександра та її бізнес-ідея «Виробництво сафлору красильного», керівник: Волошина Юлія;

«Найекологічніша бізнес-ідея» - команда Криворізької гімназії №104 Хоміченко Станіслав, Брославський Єгор з бізнес-ідеєю «Екотеплиця на даху», керівник: Шевченко Аксенія;

«Краща бізнес-ідея для сфери обслуговування»  - команда Криворізького фахового коледжу економіки та управління Каратаєва Маргарита, Буря Яна з бізнес-ідеєю створення кафе здорового харчування «Healthy food», керівник: Шмиголь Оксана.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ І НОМІНАНТІВ!

Інформацію надала Вікторія Радько 

20.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©