Студентський погляд на інновації

Студентський погляд на інновації

15 квітня 2021 р. відбулося засідання студентської секції «Інформаційні технології та бізнес-інновації» IV Міжнародного наукового конгресу SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021

У роботі взяли участь студенти Державного університету економіки і технологій та Бухарського державного університету (Узбекистан).

Модераторами секції були Анна Пурій, доцент, кандидат економічних наук, Державний інститут економіки і технологій (Україна); Ілута Арбідане, професор, доктор економічних наук, Резекненська технологічна академія (Латвія); Тетяна Петрішина, доцент, кандидат економічних наук, Державний інститут економіки і технологій (Україна); Сайєра Таджиєва, доцент, кандидат наук, Бухарський державний університет (Узбекистан).

Відкрила засідання секції запрошена гостя Дар'я Кірсіч, магістр з міжнародної економіки та права, активна учасниця програми Erasmus+, проєкт-менеджер, яка живе і працює у Нідерландах. У своїй доповіді Дар'я розповіла про Нідерланди як найбільш інноваційну країну у світі. Доповідь виявилася дуже цікавою, учасники дізналися багато нового про життя в дійсно інноваційному світі.

У процесі роботи секції були представлені цікаві доповіді на актуальну тематику в сфері міжнародних відносин, фінансового сектору, штучного інтелекту та гастрономічного туризму. Учасників дуже зацікавили теми 3D-принтингу у міжнародній діяльності, інноваційні технології в управлінні персоналом,  використання штучного інтелекту у різних сферах бізнесу і особливо гастрономічний туризм в Узбекистані. Дуже приємно те, що незважаючи на дистанційну форму роботи секції, відчувалася тепла й доброзичлива атмосфера.

Інформацію надала Тетяна Петрішина. 

15.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©