Фінал Міжнародного студентського стажування

Фінал Міжнародного студентського стажування

ІІ етап Міжнародного студентського стажування «Корупція та її вплив на права людини» відбудеться вже завтра, під час якого учасники будуть вирішувати правові кейси антикорупційної тематики

15-16 квітня 6 команд Кривому Розі зустрінуться команди юридичних клінік: Державного університету економіки і технологій, Донецького національного університету імені Василя Стуса, Національного університету "Острозька академія, Львівського національного університету імені Івана Франка, Хмельницького університету управління і права імені Леоніда Юзькова.

Стажування має змагальний компонент – краща команда отримає можливість пройти професійне стажування на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». ІІ етап проходитиме у змішаному форматі: 3 команди будуть присутні офлайн і ще 3 команди долучаться до конкурсу онлайн.

Окрім вирішення конкурсних кейсів, учаснииків чекають також воркшоп "Права людини та корпоративний комплаєнс: кейс" та онлайн-сесія "Міжнародні антикорупційні стандарти і права людини". Оцінювати та обирати найкращі проєкти і команди будуть запрошені експерти у сфері антикорупції.

Стажування проходить у межах IV International Scientific Congress Society of Ambient Intelligence 2021

14.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©