Фінал Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів

Фінал Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів

14 квітня 2021 року відбудеться фінал Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів, який проходить у рамках IV International ScientificCongress SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021 в онлайн форматі з використанням платформи Zoom Business

Шістнадцять команд, які за результатами університетських відборів в Україні, Латвії та Узбекистані стали переможцями, отримали право представляти свої країни та навчальні заклади у фіналі Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів. Це 5 команд філії Московського державного університету імені М.В. Ломоносова в м. Ташкенті (Узбекистан); 2 команди Київського національного медичного університету імені О.О. Богомольця (м. Київ, Україна); команда Технологічної академії в м. Резекне (Латвія);  команда Бухарського державного університету (Узбекистан); 3 команди Державного університету економіки і технологій (м. Кривий Ріг, Україна), 3 команди Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (м. Київ, Україна) та команда Запорізького національного університету (м. Запоріжжя, Україна).

Командами будуть представлені бізнес-проєктів і стартапи у сферах:

  • E-business & E-commerce;
  • FinТech & E-finance;
  • E-learning & E-pedagogy;
  • Smart City Services;
  • Industry 4.0;
  • Digital Business Ecosystems.

Оцінювати та обирати найкращі проєкти та команди будуть запрошені експерти журі Конкурсу, до складу якого входять представники різних країн і сфер діяльності.

Час проведення: 10:00 – 14:00 год.

Дата проведення: 14 квітня 2021 року

Місце проведення: платформа Zoom Business

За результатами презентацій командами бізнес-проєтів експертами журі будуть відібрані дев’ять найкращих, після чого відбудеться оголошення і нагородження переможців.

Контактна особа із проведення Конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів
Вікторія Радько, тел. : +38 067 639 87 81, radko_vm@kneu.dp.ua

13.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©