ДУЕТ в епіцентрі наукових подій

ДУЕТ в епіцентрі наукових подій

12 квітня стартував IV Міжнародний науковий конгрес SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021, який триватиме до 20 квітня й охоплюватиме низку наукових подій міжнародного рівня

Відкрили конгрес в.о. проректора з науково-педагогічної, навчальної роботи і міжнародної діяльності ДУЕТ Сергій Гушко та в.о. завідувача кафедри міжнародної економіки ДУЕТ Ірина Максимова. «Майбутнє науки створюється нашими діями сьогодні. Девіз IV Міжнародного конгресу SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021 відображає його філософію: будь-яка спроба зрозуміти сучасний світ варта того, щоб нею ділитися з іншими, оскільки майбутнє науки будується на об'єднанні таких наших спроб і зусиль» - підкреслив Сергій Гушко.

Під час відкриття роботи Конгресу до його учасників із вітаннями звернулися  представники університетів, наукових інституцій та організацій з України, Латвії, Польщі, Узбекистану, Таджикистану, Казахстану, Грузії. Представляючи різні країни, культури, наукові традиції, вони зійшлися в позиції, що обмін ідеями та їх апробація у дискусіях є ключовим фактором розвитку науки та пошуку відповідей на сучасні виклики.

До привітань долучилися також генеральні партнери IV Міжнародного наукового конгресу SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021 в особі  Катерини Залозних, начальника Управління з оптимізації процесів, навчання та розвитку ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», Віталія Солода, радника генерального директора з ІТ-технологій «Північного ГЗК компанії «Метінвест», Олени Лещенко, голови ГО «Криворізька фундація майбутнього». Вони наголосили, що підтримка розвитку науки - важливий напрямок співпраці між бізнесом, громадським сектором та університетами, від якого залежить процвітання підприємств, міста і країни в цілому.

На пленарному засіданні Конгресу були представлені ключові доповіді вчених і практиків, присвячені широкому спектру питань. Серед спікерів були представники України, Латвії, Норвегїі, Португалії, США, Узбекистану, яким вдалося розставити акценти у сучасному науковому порядку денному. Йшлося про трансформацію економіки та бізнесу, модернізацію освіти в умовах цифрових викликів, інтеграцію новітніх технологій у функціонування різних сфер економіки та соціальних відносин, оцінку впливу і розробку інструментів подолання наслідків пандемії для різних сфер і т.ін.

Приємно відзначити, що ДУЕТ став локомотивом такого потужного наукового заходу міжнародного масштабу і зумів залучити до його проведення більшість наших партнерів. Не менш важливою є активна участь науковців і студентів Університету в організації конгресу, а також презентації університетської наукової діяльності.

***

ІV Міжнародний науковий конгрес SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021 продовжить свою роботу протягом наступного тижня. Усі заходи відбуваються онлайн, тому кожен охочий може долучитися до них, а також переглянути онлайн-трансляції на Facebook сторінці ДУЕТ.

Тож приєднуйтесь до Конгресу і збагачуйтесь новими знаннями!

13 квітня працюватимуть секції:

№ 1. Інформаційні технології та інновації в бізнесі;

№ 2. Бізнес-комунікації та лінгвістика;

№ 3. Цифрове суспільство в національних правових системах;

№ 4. Соціальна робота і штучний інтелект;

№ 5. Екологія та простір життя;

№ 6. Механічна інженерія і мехатронні системи.

14 квітня відбудеться Міжнародний конкурс молодіжних бізнес-проєктів і стартапів.  Панельна дискусія ′′Екологія – пріоритет′′. Працюватимуть студентські секції: «Оцифрування суспільства в національних правових системах» і «Соціальна робота та штучний інтелект».

15 квітня  відбудеться підведення підсумків міжнародного стажування для студентів юридичних клінік. Працюватимуть студентські секції: «Бізнес-комунікація та лінгвістика», «Інформаційні технології та бізнес».

16 квітня

Продовжиться робота міжнародного стажування для студентів юридичних клінік та відбудеться панельна дискусія «Технічні інновації – шлях до прогресу»

20 квітня учасники запрошені на панельну дискусію, яка виявиться аутальною для всіх, «COVID vs Освіта».

12.04.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©