Тренінг із самопізнання і саморозвитку

Тренінг із самопізнання і саморозвитку

Кафедрою соціально-гуманітарних наук спільно з Центром соціально-психологічної допомоги  учасникам АТО і членам їх родин було проведено сьогодні тренінг для студентів 1-го курсу спеціальності «Право»

Провела  тренінг психолог Інна Рожкова, яка вже вдруге проводить подібний захід для першокурсників. У тренінгу взяли участь викладачі та співробітники інституту. Цей тренінг був присвячений темі самопізнання і саморозвитку людини.

Про тренінг розповідає Лілія Михайленко, к.психол.н., доцент кафедри соціально-гуманітарних наук, практичний психолог Центру психологічної допомоги та соціальної адаптації студентів:

- Тема сьогоднішньої зустрічі присвячена субособистостям і різним ролям, які ми виконуємо в житті, – в особі себе.  Ми ознайомилися, які субособистості входять до структури нашої  особистості (кожен написав своє): прописали ці особистості, виходячи з тих бажань, які є в кожного з нас. Разом з усіма відслідкували їх значимість, побудували діаграму, яка показала пріоритетність тих чи інших субособистостей. Цим самим ми мали можливість їх проробити через такий напрям психології, як психодрама. Тут кожен бажаючий мав можливість виступити в якості протогоніста та обрати інших осіб на ту чи іншу свою субособистість і визначитися, яка саме з них найбільш актуальна і важлива на даному етапі розвитку.

Свою думку висловлює Радмила Сєднєва, студентка 1-го курсу юридичного факультету:

- Тренінг допоміг мені розібратися в собі, «копнути» глибше у себе. Він дав мені ясність, що відбувається у моєму житті. Звичайно, наштовхнув мене на нові думки – я буду тепер «відштовхуватись» від того, про що дізналася.  Буду змінюватися в напрямі, який я собі вибудувала. Мені важливо змінюватися, і досвід проведеного тренінгу мені допоможе в цьому. Моя майбутня професія потребує такого досвіду. Було дуже цікаво побачити те, як відрізняються пріоритети у людей різних поколінь. Чітко можна було прослідкувати, що дорослі більш зациклені на тому, що у них вже є (на побутовому чомусь) і на тому, чого саме не вистачає з цього побутового, а молодше покоління спрямоване на саморозвиток, на перспективу, на те, чого у нас поки що немає.

21.11.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©