Вітаємо ювілярів

Вітаємо ювілярів

Адміністрація, профспілковий комітет та весь колектив  Державного університету економіки і технологій щиро вітають доцента кафедри економіки та підприємництва Володимира Дмитровича Мусієнко та доцента кафедри соціально-гуманітарних наук Циганенко Галину Валентинівну із ювілеєм! 

Шановний Володимире Дмитровичу!

                                                            

Вітаємо з 70-річчям! Не викликає жодних сумнівів, що Ви змогли реалізуватись як плідний науковець та професійний викладач. У різні часи на різних посадах Ви неодноразово доводили свій професіоналізм та відданість своїй справі. Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя та добра. Нехай оптимізм та натхнення супроводжують Вас у життєвій дорозі. Успіхів Вам в усіх починаннях, здійснення надій та сподівань.

Шановна Галино Валентинівно! 

                                                                                                                                                                    

Ви справжній фахівець у галузі психології та креативна особистість, радіємо, що майбутні психологи мають змогу навчатись у практичного психолога, тренера та професіонала своєї справи. Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя та добрих людей поряд. Нехай професійний шлях буде сповнений натхненням на плідну наукову і практичну працю, а студенти будуть цікавими і допитливими. Успіхів у досягненні всіх амбітних цілей! 

 

29.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©