Сподіваємось на хороші результати  

Сподіваємось на хороші результати  

У понеділок 22.03.2021 р. в Green Hub (ауд. 102) відбулося обговорення результатів дослідження, проведеного з метою удосконалення структури і наповнення розділу «Студентам» офіційного сайту ДУЕТ та удосконалення роботи Центру студентських комунікацій

Студенти, викладачі, співробітники ЦСК,  а також представники адміністрації університету, зустрілись, щоб обговорити важливі питання, які стосуються студентського життя, та його висвітлення на сайті ДУЕТ. Питання стояло так: як вчасно і дохідливо донести необхідну інформацію студентам, як зробити її зрозумілішою і більш доступною.

- У межах маркетингового дослідження, яке проводиться кафедрою  управління бізнесом, - говорить в.о. завідувача кафедри управління бізнесом Тетяна Петришина, - було вирішено провести додаткові дослідження з метою виявлення думки студентів стосовно оформлення офіційного сайту університету. Було враховано їхні пропозиції і деякі питання, що стосуються роботи Центру студентських комунікацій. Результати дослідження сьогодні презентовано і обговорено студентами і викладачами. Ці дослідження спрямовані на залучення студентської думки до розвитку університету.

Думку студентів висловила Олена Познякова, студентка 2-го курсу (спеціальність «Менеджмент»), заступник голови РСС з проєктної діяльності:

- Студентство виступило з ініціативою реорганізувати сайт, зробити його більш компактним і зрозумілим для абітурієнтів. Кожен із нас, особливо студенти першого-другого курсів, ще пам’ятають себе абітурієнтами і знають, як було важко знайти потрібну інформацію. Хотілося знайти її швидко, але це було досить проблематично. Тепер ми хочемо цю проблему вирішити і поставили перед адміністрацію це питання. Вони відгукнулись, вислухали наші пропозиції,нас підтримали і тепер ми сподіваємось на хороші результати.  

23.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©