Називаємо переможців першого туру

Називаємо переможців  першого туру

Три команди, бізнес-проєкти яких за результатами експертного оцінювання набрали найбільше балів, стали переможцями й отримали можливість стати учасниками фіналу Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів, який проходить у рамках IV International ScientificCongress SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021

19 березня 2021 року відбувся 1 тур Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів. Захист проєктів відбувся в Державному університеті економіки і технологій у Green Hub. Під час заходу були презентовані й обговорені бізнес-проєкти команд, після чого відбулося визначення переможців. Загальна кількість учасників заходу склала 30 осіб.

Участь у конкурсі взяли команди Навчально-наукового економічного інституту та Інституту управління і бізнес-освіти Державного університету економіки і технологій.

Конкурс проводився у двох напрямах: «Комерційний проєкт», «Проєкт у сфері соціального підприємництва». Він передбачав розробку і презентацію проєктів у сферах: E-business & E-commerce;  FinТech & E-finance; E-learning & E-pedagogy; Smart City Services; Industry 4.0; Digital Business Ecosystems.

Після презентації своїх робіт та експертного обговорення членами журі були визначені три команди-переможці:

  • команда Навчально-наукового економічного інституту Сумченко Юлія та Ялова Альона з бізнес-проєктом створення блогерської фотостудії «Sweet moment», який було подано у напряму «Проєкт у сфері соціального підприємництва»;
  • команда Інституту управління та бізнес освіти Тріфонова Дарина з бізнес-проєктом створення онлайн-платформи «Робота єнота», який було подано у напряму «Проєкт у сфері соціального підприємництва»;
  • збірна команда Навчально-наукового економічного інституту та Інституту управління і бізнес освіти Азьома Валерія, Магас Богдан і Кікоть Юлія з бізнес-проєктом створення підприємства переробки пластикових відходів «Імпульс», який було подано у напряму «Комерційний проєкт».

Три команди – переможці 1 туру  – зможуть продовжити участь у фіналі Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів, який проходить у рамках IV International ScientificCongress SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021, де будуть представлені команди-переможці з різних регіонів України, Узбекистану і Латвії.

 

 

19.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©