Подорожуємо Європою, незважаючи на локдаун! Черговий тренінг з учнями.

Подорожуємо Європою, незважаючи на локдаун! Черговий тренінг з учнями.

Кафедри Економічного інституту ДУЕТ продовжують традицію тренінгів
для випускників шкіл

18 березня кафедра міжнародної економіки запросила випускників 95-ї гімназії до цікавої подорожі країнами Європи та презентувала освітні програми кафедри. На початку зустрічі інтерактивну презентацію провів Анатолій Супрун, який розповів учням про нюанси вступної кампанії.

Ігровий тренінг з міжнародних відносин із учнями провела Ірина Максимова, завідувач кафедри міжнародної економіки. 

Учні відкривали цікавинки ЄС, майстерно провели справжні дипломатичні переговори, спробували себе в роботі Європарламенту, поміркували над світовими цінностями та з’ясували потужні шляхи міжнародного партнерства України з Європейським Союзом.

- У гостиннній атмосфері ІТ Хабу ДУЕТ учні мали нагоду ближче познайомитися з нашим університетом, переліком спеціальностей, класними можливостями для навчання і розвитку в ДУЕТ, - зазначила Ірина Іванівна.

Під час тренінгу учням було презентовано унікальну для регіону освітню програму "Міжнародна інформація та журналістика", яка реалізується у ДУЕТ на спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії". Учні разом із вчителями мали нагоду поставити цікаві для себе питання щодо змісту програми, навчання, перспектив працевлаштування та практики.

Вчителі, які разом із учнями були на тренінгу, О.В. Дзюбенко та О.Л. Бобилева, - теж із захопленням «мандрували» країнами ЄС.

- В рамках профорієнтаційної роботи Криворізька гімназія № 95, зокрема, учні 10-11 класів, уже не перший раз запрошені викладачами Державного університету економіки і технологій на тренінгові заняття, - говорить Олена Валентинівна Дзюбенко, заступник директора Криворізької гімназії № 95. - Сьогоднішня тема присвячена саме інтеграції. Нам пропонують різноманітні теми – дітям це цікаво. Спочатку учні ознайомилися із процедурою вступу до ЗВО, що дуже важливо для них. Вони вражені й самою обстановкою, яка панує тут. Це новий навчальний заклад, про який вони нічого не знали. Зрозуміло, їм було дуже цікаво дізнатися про нього якнайбільше, тому з цікавістю слухали і брали активну участь у тренінгу. Я впевнена, що багато хто з них зробить свій вибір на користь ДУЕТ. Тут, справді, дуже багато спеціальностей і напрямків, за якими можна здобути майбутню професію. Особливий інтерес викликала програма з Міжнародної журналістики. Вона відкриває великі перспективи.

 

 

 

18.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©