Урочисте вручення дипломів

Урочисте вручення дипломів

У Державному університеті економіки і технологій відбулося урочисте вручення дипломів магістрам – випускникам 2021 року

11 березня 2021 року в IT-HUBCOWORKING вітали випускників навчально-наукового технологічного інституту денної та заочної форми навчання і випускників заочної форми навчання навчально-наукового економічного інституту, інституту управління та бізнес-освіти, юридичного факультету та факультету інформаційних технологій.

Враховуючи карантинні обмеження, вперше  на такому заході використовували прогресивний метод поєднання offline і online спілкування.

В університеті вручення дипломів – визначна подія, адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів і студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Півтора роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли магістрантам вручили довгоочікувані дипломи.

Церемонію вручення відкрив ректор університету, професор Андрій Шайкан, який привітав випускників таким словами:

- Нехай вам щастить у світі обраної професії. Нехай збуваються всі ваші мрії і життєві плани. Гідно несіть по життю статус випускника Державного університету економіки і технологій. Маю сподівання, що отримані знання ви використаєте для кар'єрного зростання і розвитку економіки рідного міста та України в цілому. Прославляйте рідну Альма-матер славетними вчинками і гідними справами. Ми впевнені, що будемо вами пишатися!

Теплі привітання, радість і хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу в залі. Магістрів також привітали проректори університету професор Сергій Гушко та доцент Валентин Орлов, гості свята – партнери університету Олена Лещенко, директор ГО «Криворізька фундація майбутнього», та Андрій Щербак, директор з персоналу ПрАТ "Північний ГЗК", директори інститутів і декани факультетів, завідувачі кафедр університету.

Після привітань з боку високих гостей почалася церемонія вручення дипломів. Першими з рук ректора університету їх отримали випускники – відмінники навчання. Урочисте переміщення китиці на конфедератці, в знак закінчення навчання у навчальному закладі, здійснював директор навчально-наукового технологічного інституту Дмитро Пополов. Пам’ятні подарунки від «Криворізької фундації майбутнього» вручила Олена Лещенко.

У заключній частині церемонії, у відповідь, слово було надано випускникам, які подякували за знання і вміння, отримані під час навчання. На завершення свята магістри підкинули свої конфедератки у повітря. Це було дуже красиво і феєрично. 

Шановні випускники! Щиро вітаємо вас з отриманням дипломів! Пам’ятайте свій рідний університет, у стінах якого ви провели кращі роки студентського життя! Не зупиняйтеся на досягнутому! Бажаємо, щоб отриманий диплом магістра став не просто документом про вищу освіту, а ключиком, що відчинятиме будь-які двері на шляху до вашої професійної мети!

Наталя Сусло,
заступник директора навчально-наукового технологічного інституту ДУЕТ.

 

 

 

 

 

12.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©