Гарні новини

Гарні новини

У Державному університеті економіки і технологій з кінця лютого по першу декаду березня  державні службовці з багатьох навколишніх міст і сіл,

а саме: з Дніпра, Павлограда, Нікополя, Марганця, Кам’янського, Першотравенська, Новомосковська, смт Васильківки  - прослухали онлайн-лекції з курсів підвищення кваліфікації для державних службовців. Серед слухачів – працівники Пенсійного фонду України (близько 450 осіб).  

Ми вже писали раніше, що викладачами нашого університету на замовлення Головного управління Пенсійного фонду України  в Дніпропетровській області були розроблені короткострокові та спеціальні професійні (сертифікатні) програми підвищення кваліфікації за двома напрямками:

1) Управління публічними фінансами (керівник програми к.е.н, професор Ірина Васильчук);

2) Ефективні комунікації, взаємодії та цифрові тренди в публічному управлінні (керівник програми к.н., держ. упр, доцент Валентин Орлов).

Цими днями закінчилась перша черга навчання на курсах підвищення кваліфікації. Зараз триває друга і незабаром планується проведення третьої черги. Першим слухачам уже розіслані сертифікати, вони їх отримали і ми вже маємо багато схвальних відгуків. Отже, курси, крім знань, необхідних у роботі, принесли ще й багато позитивних емоцій.

Висловлюють свої думки слухачі курсів підвищення кваліфікації

Валентина Юркевич, головний спеціаліст відділу кадрового адміністрування та організаційного розвитку пенсійного фонду (Покровський район, м. Кривий Ріг):

- Хочу висловити своє захоплення від цих курсів. Багато державних службовців потребують таких знань і з великим задоволенням їх прослухали. Приємно відзначити високу, чітку, змістовну організацію курсів, де було продумано все до найменших дрібниць, усі необхідні моменти. Багато хто з нас відзначив для себе лекцію доцента Олени Гончаренко, яка зуміла захопити всіх своїми знаннями з української мови. Я чула від своїх колег тільки позитивні відгуки. Вона надихнула нас, багатьох російськомовних,  на любов до рідного слова, дала почути його мелодійність і красу.

Вікторія Варава, держслужбовець (м. П’ятихатки):

- Я можу сказати, що курси на всі 150% проведені чудово! Щиро вдячна за отриману необхідну інформацію. Доступно, цікаво, змістовно будо донесено нам потрібні у роботі знання.

За своїх колег – колектив відділу обслуговування громадян 5 ГУ ПФУ в Дніпропетровській області – пише держслужбовець Ірина Бурчак (м. Дніпро):

- Дякуємо за отримані знання, які нам дуже потрібні в роботі. Будемо чекати на нові онлайн-зустрічі.

***

Говорить Наталя Ізмайлова, керівниця Центру кар’єрного та професійного розвитку:

- Дуже приємно читати й чути такі теплі відгуки слухачів. Ми будемо працювати й надалі: писати нові програми,  залучати інших лекторів. Сподіваюсь побачити багатьох із тих, хто вже отримав сертифікат, знову на наших курсах. Будемо вдячні за рекомендацію нас вашим колегам.

 

 

 

11.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©