Міс ДУЕТ 2021 - Віталіна Волок

Міс ДУЕТ 2021 - Віталіна Волок

9 березня в IT-hub & Coworking (пл. Визволення, 2)  відбувся конкурс «Міс ДУЕТ 2021»,  організований Радою студенського самоврядування Державного університету економіки і технологій.

Ми почали офлайн життя! 🥳

👸 Вчора у стінах IT hub  відбувся наш найжіночніший, найтепліший і найкращий конкурс. Дівчата змагалися за звання «Міс ДУЕТ 2021» 🌸

У складі журі: в.о. директора економічного інституту Дутчак Руслан Романович, в. о. директора інституту управління та бізнес-освіти Катерина Володимирівна Слюсаренко, одна зі спонсорів конкурсу Яна Кашель та заступниця голови РСС з проєктної діяльності і за сумісництвом організаторка заходу Олена Познякова. Ведучими заходу стали студент 3 курсу Ілія Гіоргадзе і студент 1 курсу Віталій Шишарін.

- Несподівано для себе самої я взяла участь у незвичному конкурсі «Міс ДУЕТ», наміри мої були звичними - просто взяти участь. Але у результаті, під час організаційних моментів я увійшла в кураж, і моє серце запалало жагою до перемоги. Потім я була здивована від неординарних конкурсів, від яких просто затамовувало подих, а коли мене оголосили переможницею і нагородили титулом "Міс ДУЕТ" я неймовірно зраділа і весь мій день пройшов у надзвичайно щасливому настрої, - розповідає переможниця конкурсу Віталіна Волок.

- Я дуже щаслива, що вдалося побувати на цьому заході. Було дуже тепло і затишно. Приємна атмосфера, цікаві гості. Із задоволенням відвідаю в майбутньому подібні заходи, - додає учасниця конкурсу Альбіна Якуніна.

- Дякую за можливість взяти участь у конкурсі краси в усіх її проявах. Випробування, які ми пройшли, відкрили мені нові світи приладів, якими користуються хлопці і дівчата, які працюють у технічній сфері, довели, що уява і креативність - важливі, а вміння ходити на підборах - крутий skill. Немає кордонів краси, нехай вона проявляється з різних сторін і буде щирою! - коментує Анна Поддуєва.
За свої старання дівчата отримали подарункові сертифікати, зокрема, на б’юті процедури 💄, фотосесії 📸 та подарункові бокси 🎁

Вже незабаром стартує наступний крутий івент♥️

Ваші #РСС ДУЕТ♥️ 

10.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©