Підписано Меморандум про співпрацю з Бухарським державним університетом (Узбекистан)

Підписано Меморандум про співпрацю з Бухарським державним університетом (Узбекистан)

Відбулась онлайн-зустріч з одним із провідних університетів Узбекистану – Бухарським державним університетом. Бухарський державний університет (Bukhara State University - http://buxdu.uz) - один з найстаріших університетів Узбекистану і Середньої Азії

Незважаючи на те, що Державний університет економіки і технологій було створено у 2020 році, співпраця з Бухарським державним університетом триває вже кілька років.

Угода, підписана 2021 році, означає новий етап у співпраці та підготовку дорожньої карти для майбутніх проектів у навчальній та науковій діяльності.

У зустрічі взяли участь ректор Бухарського державного університету Обіджон Хамідов, проректор з міжнародного співробітництва Аброр Юраєв, декан факультету економіки та туризму Ділшод Явмутов, завідувач кафедри економіки Аслиддін Абдуллоєв, в.о. ректора Державного університету економіки і технологій Андрій Шайкан, в.о. проректор з науково-педагогічної, наукової та міжнародної діяльності Сергій Гушко та професор кафедри Міжнародної економіки Володимир Кулішов.

Ректор Обіджон Хамідов вніс пропозиції щодо пріоритетів співпраці в частині інтеграції навчальної та наукової діяльності.

В.о. ректора Андрій Шайкан також зазначив, що Бухарський державний університет є одним із найбільш провідних університетів Узбекистану. Співпраця з Бухарським державним університетом сприятиме освітній інтеграції  та реалізації академічної мобільності між нашими країнами.

Було зазначено, що підручник «Мікроекономіка», виданий у 2020 році, є прикладом навчально-методичного співробітництва.

Джерело фото - http://buxdu.uz/index.php/uz/homeuz-news/university-news/6719-ukrainaning-yangi-universiteti-bilan-hamkorlik-shartnomasi-imzolandi

07.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©