Вітаємо талановиту молодь!

Вітаємо талановиту молодь!

Вісті з Українського політехнічного технікуму ДУЕТ

Нещодавно в Українському політехнічному технікумі Державного університету економіки і технологій відбувся природничий конкурс «Природознавець-дослідник-2021». Конкурс проводився серед студентів перших курсів технікумів і коледжів Південного регіону м. Кривого Рогу в Політехнічному фаховому коледжі КНУ. Базовими предметами конкурсу були біологія, екологія, хімія. Мета проведення конкурсу – розвиток пізнавальної активності,  логічного мислення,  комунікативної і соціальної компонентностей, виховання інтересу до поглибленого вивчення природничих наук. Організатори заходу прагнули викликати зацікавленість молоді до природничих наук, а також заохотити їх, щоб вони вчилися застосувати свої знання в нестандартних і повсякденних побутових ситуаціях, висловлювати свої думки,

Конкурс проходив у кілька етапів: "Знайомство", "Хімічні перегони", "Хімія в танці", "Чарівна", "Знайди пару". За результатами конкурсу студент групи МЕП-20-1/9  Сергій Олійник виявився найкмітливішим і отримав грамоту в номінації "Хімія. Природознавець-дослідник".

* * *

Наприкінці лютого відбувся сюжетно-рольовий захід із фізичної культури
"Козацькі розваги “Ну-мо хлопці!"

Учасниками конкурсу стали студенти першого курсу із груп ЕРО-20-1-9 та МЕП-20-1-9. За ціль було поставлено бажання викладачів виховувати у студентів колективний, командний дух і почуття патріотизму. Молодь повинна була навчитися самостійно слідкувати за фізичним станом під час занять фізичною культурою і спортом, а також основам самоконтролю. Для цього закріплювалася техніка виконання вправ з акробатики, кросу, фіту та атлетичної гімнастики. Юні спортсмени прагнули застосовувати набуті раніше знання, уміння і навички на уроках гімнастики, долаючи перешкоди, розвиваючи моторну та оперативну пам’ять.

Конкурс проходив у дев'ять етапів: “Презентанція команд. Стройова підготовка”; “Підтягування на перекладині”; “Мала естафета”: “Гирьовий спорт”; “Перетягування канату”; “Куточок”; “Бьорпі”; “Двобій на подушках”; “Велика естафета”.

За результатами конкурсу студент групи МРО-20-1-9 Богдан Азаров отримав грамоту “Найкращий капітан команди", а студент групи ЕРО-20-1-9 Максим Кандиба отримав грамоту за рекорд у вправі “Бьорпі” (за 30 сек. 17 разів).

Із загальною сумою – 68 балів – почесне I місце посіла група ЕРО-20-1-9, а із загальною сумою у 66 балів почесне II місце зайняла група МРО-20-1-9. Переможці та всі учасники змагань були нагороджені солодкими призами і грамотами.

ВІТАЄМО!

Інформацію надіслала Наталя Байдарова.

 

04.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©