Меморандум про співпрацю підписано

Меморандум про співпрацю підписано

25 лютого 2021 року в Києві, у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана, відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Державним університетом економіки і технологій та КНЕУ імені Вадима Гетьмана

Це перший подібний документ, який ДУЕТ підписав із вітчизняним закладом вищої освіти і, цілком логічно, що першим партнером новоствореного нашого університету стала колишня наша материнська структура – КНЕУ імені Вадима Гетьмана.

Як зауважили ректор КНЕУ імені Вадима Гетьмана д.е.н., професор Дмитро Лук’яненко і в.о. ректора Державного університету економіки і технологій, д.е.н., професор Андрій Шайкан, співпраця між двома вишами має продовження, причому продовження у новому форматі як двох рівноправних університетів, які діють в освітній системі України.

Під час підписання було зазначено, що КНЕУ, як виявляється, навчився не тільки готувати якісних фахівців для економіки, сфери державного управління, громадської сфери, а й створювати нові університети. Дуже добре, що відокремлений структурний підрозділ КНЕУ – Криворізький економічний інститут в минулому – став самостійним державним університетом, продовжуючи традиції економічної освіти в Україні, поширюючи їх у такому значущому регіоні, яким є Кривий Ріг.

Слід також відзначити, що співробітництво між двома вишами не переривалося. В активі нашого минулого бекграунду є спільні проєкти щодо співробітництва з польськими університетами, з університетами Латвії. Разом КНЕУ і ДУЕТ вийшли на співробітництво з новими партнерами в Узбекистані. Ці традиції будуть і далі продовжуватися, оскільки ДУЕТ і КНЕУ однодумці в плані міжнародних зв’язків, у плані розширення міжнародних можливостей наших двох вітчизняних вишів. Ми будемо рука об руку йти в цих питаннях, намагаючись реалізовувати напрями міжнародної діяльності і співробітництва в освітній сфері.

Меморандум підписали: Дмитро Лук'яненко, ректор Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, д.е.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Премії НАН України ім. В. М. Птухи, і в.о. ректора Державного університету економіки
і технологій, д.е.н., професор Андрій Шайкан.

01.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©