Підготовка до Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів триває

Підготовка до Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів триває

В рамках підготовки до IV International Scientific Congress SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021, за ініціативи Навчально-наукового економічного інституту, доцентом кафедри економіки та підприємництва Радько В. М. 19.02.2021 р. було проведено тренінг «Бізнес-ідея: крок за кроком» для студентів «Українського політехнічного технікуму ДУЕТ» та запрошено їх до участі в Міжнардному конкурсі молодіжних бізнес-проєктів і стартапів.

Вже 25.02.2021р. з метою участі у згаданому конкурсі, до Навчально-наукового економічного інституту ДУЕТ завітали представники команди від «Українського політехнічного технікуму ДУЕТ», - студенти групи ЕП-20-1/9 під керівництвом Шаповал Л. В.

Зустріч з гостями відбулась в локації «Green Hub» за участі заступника директора Навчально-наукового економічного інституту Радько В. М. і завідувачки кафедри економіки та підприємництва Мацюри С. І. На зустрічі проведено обговорення запропонованих студентами бізнес-ідей, які вони підготували для участі в конкурсі. В ході проведення «мозкового штурму» були відібрані найбільш оригінальні.

Слід зауважити, що команда від «Українського політехнічного технікуму ДУЕТ» до конкурсу підійшла дуже відповідально, тому ідей не бракувало і більшість з них були дуже цікавими і креативними.

Дякуємо команді від «Українського політехнічного технікуму ДУЕТ» за їх активну роботу і з нетерпінням чекаємо їх виступу на Конкурсі!

01.03.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©