Зустріч із неординарною людиною

Зустріч із неординарною людиною

«У тебе закінчилися пари і ти збираєшся додому, але не поспішай… Щоб піти додому з гарним настроєм, ми вирішили  провести щоу і підняти тобі настрій» - таке оголошення зібрало повну лаунж-зону 14 листопада, де відбулася зустріч із неординарною людиною – д.філософ.н., доцентом кафедри соціально-гуманітарних наук Володимиром Морозовим.

Ініціатором проведення такого заходу була рада студентського самоврядування.  Ведучі – Дмитро Шумаков, студент 4-го курсу ФОФІТ, і Катя Єфанова, студентка 1-го курсу ФОФІТ.

Про проведений захід розповідає член РСС Дмитро Шумаков:

- Ми вирішили зробити неординарну програму, в той же час зрозумілу для кожного студента. А суть її полягає в тім, що студенти 1-го курсу дуже люблять предмет філософію, яку читає їм Володимир Віталійович Морозов. Вони характеризують його як викладача, який уміло володіє аудиторією і вміє донести слухачам цікаво й дохідливо складні питання з філософії. Студенти  захотіли поставити йому свої питання, які їх хвилюють сьогодні найбільше, які й запропонували на шоу. Питання були веселі і серйозні, дещо з жартами. Усі питання були поділені на різні ступені складності: магістра і бакалавра. Це була гра на початку шоу для того, щоб зробити обстановку більш теплою і приємною серед усіх присутніх: і студентів, і викладачів.

На закінчення зустрічі ведучі Дмитро і Катя подякували викладачеві за час, проведений з ними, за те, що відповів на всі питання з великим почуттям гумору і зіграв із ними в цю гру.

- Ми вирішили  зробити подарунок викладачеві, - додає до сказаного Дмитро. - Ми подарували йому кружку, на якій зображена картинка, де написано «Кращому філософу від КЕІ КНЕУ» і фото першокурсників разом із ним.

Отже, захід удався: студенти почули багато для себе нового, адже питання були на різну тематику, філософські й життєві.

15.11.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©