Вітаємо магістрів із захистом

Вітаємо магістрів із захистом

З 17 по 24 лютого 2021 року в Економічному інституті відбулися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентів спеціальностей 051 Економіка, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 071 Облік і оподаткування та 292 Міжнародні економічні відносини.

Від щирого серця усього викладацького складу Економічного інституту вітаємо наших випускників з успішним захистом, дякуємо за те, що ви обрали наш університет і наш інститут!

Привітання від директора Навчально-наукового економічного інституту Руслана Дутчака: «Шановні здобувачі вищої освіти, щиро вітаю Вас з успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт. На підсумковому захисті Ви продемонстрували високий рівень професійних знань та готовність до їх практичного застосування в трудовій діяльності.

В наш час, людину з вищою економічною освітою суспільство сприймає як повноцінного громадянина, розумну та освічену особистість. До такої людини завжди ставляться з належною повагою і розуміння. Перед нею відкриваються нові можливості працевлаштування, кар’єрного росту та збільшення особистих доходів.

Бажаю Вам, щоб диплом магістра з економічної спеціальності став  міцним фундаментом майбутнього життя, щоб робота приносила Вам задоволення та гідну оплату праці, міцного Вам здоров'я, добробуту та успіху».

25.02.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©