Digital навички щоп'ятниці

Digital навички щоп'ятниці

💡 «Яким має бути контент, щоб виграти битву за аудиторію у соцмережах?» та «Секрет успіху у графічному дизайні»

Вже другу п’ятницю поспіль на кафедрі міжнародної економіки проходять вебінари, організовані разом із нашим партнером, кандидатом наук із соціальних комунікацій, доцентом Досенко Анжелікою Костянтинівною.

Перший інтенсив було присвячено актуальній темі виробництва мережевого контенту.  Cпікерка Альбіна Панченко, талановита та креативна директорка з комунікацій кінокомпанії МАГІКА-ФІЛЬМ та співзасновниця школи спортивної журналістики для дітей, розповіла цікаві лайфхаки про стиль та дієві механізми подачі інформації для просування свого продукту чи сервісу на прикладі соціальної мережі Instagram.

Другий інтенсив пройшов під менторством Богдана Тена - креативного дизайнера та розробника проектів digital агенства "Genius Marketing". Богдан розказав про круті можливості графічного дизайну для різних професій та видів діяльності. Друга частина тренінгу була присвячена фішкам роботи в Adobe Photoshop. Учасники разом створили інформаційних буклет.

Підняті теми викликали жвавий інтерес та питання аудиторії.

Приємно відзначити, що у вебінарах взяли активну участь студенти МЕВ, МВС, які навчаються за напрямком «Міжнародна інформація та журналістика», а також активно долучилися студенти економічних спеціальностей. Адже підняті теми цікаві не тільки майбутнім журналістам, але й усім, хто цікавиться цифровою економікою та сферою digital.

P.s. Привідкриємо невеличку таємницю – попереду нас чекає ще один цікавий майстер-клас зі створення сайту з нуля. Тож чекайте на анонс!

24.02.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©