Привітання з Міжнародним днем студента

Привітання з Міжнародним днем студента

Приємним сюрпризом для багатьох студентів КЕІ стала зустріч із ними представників «АрселорМіттал Кривий Ріг». Представила гостей завідувач кафедри міжнародної економіки Катерина Слюсаренко

Гості розповіли студентам про можливість проходження практики і працевлаштування на їхньому підприємстві та здобуття професійних знань і можливість розвиватися як особистість.

- Підприємство відкрите для пошуку молодих талантів, - сказала спеціаліст по роботі з навчальними закладами департаменту з персоналу «АрселорМіттал Кривий Ріг» Вікторія Коцуба, недавня наша випускниця.  - Ми з Криворізьким економічним інститутом співпрацюємо вже не перший рік і сподіваємось на подальшу співпрацю й надалі.

- Знаходять траєкторію свого успіху в цій компанії багато наших випускників, - додав до сказаного Вікторією перший заступник директора, професор Сергій Гушко. - Ми раді співпрацювати і розширювати напрями взаємодії і дуже приємно, що ми бачимо тут не просто керівника департаменту, а нашу випускницю Вікторію Коцубу.

Пані Ірина підготувала питання, на які охоче відповідали студенти, за що отримували невеличкі подаруночки. Кращим студентам КЕІ було вручено сертифікати на засоби індивідуального захисту. Їх отримали Аня Демченко, Дмитро Гушко, Роман Нетюхайло, Дар’я Черненко, Софія Тищенко, Михайло Костішин, Дмитро Шумаков, Анастасія Горєва, Олександр Серебряков, Антон Вручинський.

Висловила своє побажання напередодні свята, привітавши всіх студентів КЕІ, художній керівник Палацу культури металургів Ірина Тихон:

- Вітаю усіх із Міжнародним днем студента, бажаю успіхів і сподіваюсь, що студенти після здобуття вищої освіти залишаться в рідній країні, щоб зробити її такою, якою ми хочемо її бачити.

13.11.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©