Юридичний факультет ДУЕТ знову серед кращих

Юридичний факультет ДУЕТ знову серед кращих

Студенти Юридичного факультету знову демонструють інтелект та цілеспрямованість. Команда Юридичної клініки ДУЕТ стала півфіналістами англомовної Національної Олімпіади з консультування клієнтів 2021. Першокласна організація від Асоціації юридичних клінік України та чудова атмосфера Національного університету «Острозька академія» забезпечили неперевершені враження та безцінний досвід.

«Навчання в університеті має бути цікавим та сповненим заходами, які формують впевнену особистість та справжнього професіонала, готового ставити виклики перед самим собою та постійно розвиватись. Олімпіада з консультування – це саме той формат змагань, адже усі учасники вже є кращими. Цього року я не була тренером команди, адже брала участь в її організації та суддівській колегії. Спостерігаючи за роботою нашої команди зі сторони, хочу впевнено сказати, що пишаюсь студентами та їх тренером. Вони показали відмінні результати і поставили перед собою амбітну ціль – наступного року повернутись з перемогою» - в.о. декана Юридичного факультету Катерина Дацко.

Наша команда змагалась з досвідченими та сильними командами: Школи права Українського католицького університету, Львівського національного університету  ім. Івана Франка, Університету митної справи та фінансів, Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Національного університету "Острозька академія", Донецького національного університету імені Василя Стуса, Національної академії внутрішніх справ, Сумського Національного аграрного університету, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Враженнями діляться представники команди ДУЕТ: Дмитро Гушко (студент 3го курсу), Самір Рокуш (студент 1го курсу) та тренер команди Євген Стець (провідний фахівець Юридичної клініки).

Дмитро Гушко: Олімпіада з юридичного консультування клієнтів англійською мовою в Острозі - це саме той захід який я просто не мав права пропустити. Тут завжди ви знайдете нові цікаві знайомства, здобудете професійний досвід, і загалом дуже гарно проведете час. У цьому році нам вдалося показати дуже сильну команду гру та вийти на новий рівень у консультуванні клієнтів. Саме це нам дозволило стати однією із найяскравіших команд на турнірі, зупинившись за крок від перемоги та рішуче вийти у  півфінал. Я сподіваюсь, що наступного року ми будемо мати змогу ще раз взяти участь у цьому заході і нарешті здобути довгоочікувану перемогу!

Самір Рокуш: Я дуже задоволений тим, що поїхав на Олімпіаду: цікавий та корисний досвід, нові знайомства та всі необхідні умови для проведення заходу європейського рівня. Завдяки ефективній співпраці та швидкому подоланню всіх проблем нам вдалося стати півфіналістами, і не забувайте, що я вперше брав участь у цій Олімпіаді.  До того ж саме ця олімпіада дозволила мені побачити Острог - місто великої історичної спадщини, вежі якого залишаться у моїх спогадах на все життя.

Євген Стець: Готувати нову команду до такої значної події як Національна Олімпіада з юридичного консультування - це завжди відповідально та цікаво. Допомогти команді мотивацією, а також практичними навичками це обов’язок тренера. Наша команда довела, що брати участь у таких престижних змаганнях можна незалежно від курсу, на якому навчаєшся, адже головне - це мотивація, командна робота та трохи тренерської допомоги. Ми не зупиняємось на досягнутому і прагнемо більшого, тож попереду  кропітка робота – розробка переможної стратегії та підготовка нашої команди до наступних змагань.

22.02.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©