Тренінг від спеціалістів ТОВ "РОШЕН-КРИВБАС"

Тренінг від спеціалістів ТОВ "РОШЕН-КРИВБАС"

12 листопада для студентів КЕІ від спеціалістів ТОВ "РОШЕН-КРИВБАС" був проведений тренінг. Він був досить пізнавальним, тема зустрічі – «Особливості бізнес-аналітики на сучасному торговельному підприємстві»

У лаунж-зоні інституту зібралися студенти, викладачі, завідувачі кафедр, співробітники та декан факультету економіки та управління. Вони з увагою прослухали виступ представника  компанії «Рошен-Кривбас» Ольги Монастирської.

Розповідає Олександр Темченко, професор кафедри економіки та підприємництва:

- Сьогодні взяли участь у заході студенти 1-4 курсів спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг», «Менеджмент» та «Економіка». Ми провели черговий бізнес-тренінг з питань сучасної аналітики на підприємствах, в організаціях та фірмах Криворізького регіону. Були підняті проблеми з актуальних питань диджиталізації та упровадження нових інформаційних систем  при вирішенні питань цифрового маркетингу. Здебільшого тут було висвітлено реальний  досвід застосування подібних засобів в умовах конкретної реальної підприємницької організації товариства «Рошен-Кривбас». Я вважаю, такі зустрічі необхідні для наших студентів.

Розповіла про себе і висловила найкращі побажання нашим студентам Ольга Монастирська:

- На даний момент я аналітик компанії «Рошен-Кривбас». Це товариство з обмеженою відповідальністю, яке є офіційним представником торговельної марки «Рошен». Мені дуже сподобалась зустріч зі студентською молоддю. Я ставила собі за мету розповісти студентам про сучасні складові – мету, етапи роботи торговельного підприємства, за допомогою яких інструментів збільшується продаж, за допомогою яких показників результати  підприємства оцінюються у майбутньому. Я бажаю студентам ніколи не боятися пробувати себе в новій діяльності, не боятися бути молодими спеціалістами, а також, у першу чергу, лишатися людьми, адже кожен відділ підприємства має одну ціль і всі ми йдемо до одного результата, і слід пам’ятати, що ми пливемо в одному човні.

12.11.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©