Увага: майбутнім магістрам

Увага: майбутнім магістрам

9 лютого в дружній атмосфері пройшов вебінар «МАЙБУТНІМ МАГІСТРАМ: ВСТУП 2021»

Понад 50 студентів підключилися, щоб дізнатися про особливості вступу на освітній
ступінь «магістр» у 2021 році

На вебінарі були розглянуті важливі питання:

  • спеціальності й освітні програми освітнього ступеня «магістр» Державного університету економіки і технологій;
  • терміни реєстрації на єдиний вступний іспит з іноземної мови і фахове вступне випробування за спеціальністю «Право»;
  • терміни реєстрації електронних кабінетів вступників, терміни і процедура подачі документів;
  • можливості вступу на бюджетну форму навчання.

Відповідальний секретар відбіркової комісії, в.о. декана ФІТ Анатолій Супрун відкрив вебінар, акцентуючи увагу на необхідності здобуття освітнього ступеня «магістр» в сучасних умовах працевлаштування. З позитивним настроєм продовжила розмову зі слухачами Ганна Пурій – заступник відповідального секретаря відбіркової комісії, відповідальна за оформлення документів абітурієнтів, які вступають на ІІ освітній ступінь, доцент кафедри міжнародної економіки. Ганна Володимирівна окреслила основні особливості вступу до магістратури у 2021 році:

  • єдиний вступний іспит з іноземної мови буде обов’язковим для вступу на всі спеціальності за програмами магістратури;
  • усі, хто бажає здобути ступінь магістра за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право», мають узяти участь в єдиному вступному іспиті та єдиному фаховому вступному випробуванні;
  • у 2021 році вступники до магістратури зможуть використовувати результати єдиного вступного іспиту 2020-2021 років, а результати єдиного фахового вступного випробування – тільки 2021 року;
  • вступ до магістратури спеціальності «Право» можливий лише після бакалавра спеціальностей 081 «Право», 293 «Міжнародне право».

Доцент кафедри іноземних та ділової української мов, кандидат педагогічних наук Кіра Вишневська надала майбутнім магістрам корисні поради, щоб найкраще підготуватись до єдиного вступного іспиту з іноземної мови.

По завершенню вебінару студенти поставили ряд запитань стосовно терміну навчання  і можливостей вступу до магістратури ДУЕТ за державним замовленням.

Спікерами вебінару було зазначено, що перевагами для майбутніх магістрів Державного університету економіки і технологій визначено термін навчання – 1,5 роки, незалежно від обраної спеціальності.

А щодо бюджету… місця за державним замовленням для магістрантів ДУЕТ очікуємо як на денній, так і на заочній формах навчання.

Вебінар завершився щирими побажаннями успіхів бакалаврам  Державного університету економіки і технологій на шляху до магістратури!

10.02.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©