Долучилися до спільноти майбутніх підприємців

Долучилися до спільноти майбутніх підприємців

Протягом серпня-грудня 2020 року Державний університет економіки і технологій взяв активну участь у пілотному проєкті «Підприємницький університет». Проєкт реалізовується спільно з YEP, Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством освіти і науки України, Українським фондом стартапів за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Його мета – вивести університетське підприємництво в Україні на якісно новий рівень та створити додаткові можливості для професійного та персонального розвитку студентів через реалізацію власних бізнес-ідей.

До проєкту вже долучилися 76 університетів, 160 викладачів та майже 3000 студентів в першому семестрі 2020-2021 навчального року.

Координатором проєкту в нашому університеті стала к.е.н., доцент Вікторія Радько, яка протягом серпня-грудня 2020 року пройшла тренінг з підвищення кваліфікації та успішно інтегрувала в навчальний план І семестру 2020-2021 навчального року дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап проектами», яка викладалась для студентів 4 курсу спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Економіка».

«Це був дуже корисний, хоча і не простий, досвід як для мене, так і для наших студентів. Проте, ми раді долучитись до спільноти однодумців, які переймаються проблемами розвитку студентського стартап руху, як важливої складової розбудови підприємницької екосистеми України. В рамках експериментального курсу ми мали можливість брати участь у різних вебінарах, тематичних зустрічах із успішними СЕО відомих стартапів, спілкуватись з учасниками проєкту з інших навчальних закладів України. Такі заходи завжди  відбувались  у формі панельної дискусії. Тож студенти не просто слухали цікаву інформацію, а й брали активну участь в обговоренні, задавали питання. Особисто я вдячна координаторам з YEP за всебічну підтримку, починаючи від забезпечення навчальними матеріалами по курсу і, закінчуючи щотижневими вебінарами, присвяченими обговоренню проблем при викладанні курсу та спільному пошуку їх вирішення» - ділиться враженнями  керівник курсу Вікторія Радько.

14.01.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©