Захист магістрів спеціальності "Економіка"

Захист магістрів спеціальності "Економіка"

22 грудня о 14:00 відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 051 «Економіка». Захист – це кульмінація усіх тих зусиль, які доклали студенти та викладачі в процесі навчання. В цей безсумнівно важливий день, попри хвилювання, всі студенти групи ЕК-19-1м успішно захистили свої проєкти. Враженнями від захисту поділилась студентка, яка захистила свою роботу на відмінно – Петрушина Софія.

«Це був дуже особливий та хвилюючий день для мене, оскільки я захищала декілька місяців своєї кропіткої роботи, на яку витратила багато сил. Побороти хвилювання було важко, але захист пройшов добре. Наразі мене переповнюють не тільки почуття полегшення та радості, а й смутку, оскільки отримання диплому магістра означає закінчення мого студентського шляху, який зайняв 5 років та залишив багато приємних спогадів та нових знайомств».

Кафедра економіки та підприємництва щиро вітає випускників із вдалим завершенням навчання та бажає їм успіхів у подальшій реалізації в якості фахівців-економістів.

28.12.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©