Студенти-менеджери у Конкурсі LoNG 2020

Студенти-менеджери у Конкурсі  LoNG 2020
Студенти 4 курсу кафедри менеджменту та публічного адміністрування прийняли участь у Конкурсі  LoNG 2020 (Look of New Generation/Погляд нового покоління).

На Конкурс зареєструвались 47 команд  з 32 закладів вищої освіти  з 13 міст України (Вінниця, Житомир, Ірпінь, Дніпро, Лозова, Кам’янець-Подільський, Київ, Кривий Ріг, Суми, Харків, Чернігів, Херсон, Хмельницький). 

Конкурс проводиться з метою налагодження предметних зв’язків між навчальними закладами та підприємствами, оскільки ефективна взаємодія з бізнесом є важливою передумовою для успішної подальшої кар’єри студента.
 
Партнером конкурсу виступала Компанія «Нова Пошта» - лідер логістичного ринку, який забезпечує легку доставку кожному клієнту - до відділення, почтомату, за адресою - і дозволяє тисячам підприємців створювати і розвивати бізнес не тільки в Україні, а й за кордоном. 
 
Команда Державного університету економіки і технологій у складі: Мінухіна Аліна, Литвиненко Наталя, Моськіна Анастасія (керівник: Кузьмич Аліна Віталіївна) пройшли до 2го туру Конкурсу, але, на жаль, не до фіналу конкурсу.

Брати участь у конкурсі було досить цікаво та нетипово, бо всі організаційні зустрічі та підготовка проектів відбувались виключно у форматі Zoom-конференції.

Незважаючи на непереможні результати конкурсу, команда Державного університету економіки і технологій отримала сертифікати про участь та безцінний досвід.

28.12.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©