Захист магістрів права

Захист магістрів права

Кафедра цивільного та трудового права і кафедра правового регулювання економіки щиро вітає своїх магістрів денної форми навчання з успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт за спеціальністю 081 «Право»!

Під час захисту, який відбувся 24 грудня 2020 року, голова та члени комісії відзначили високий рівень підготовки кожного магістра і глибокі фахові знання. Здобувачі вищої освіти показали високий рівень професійної підготовки. Доповіді усіх студентів, супроводжувалися змістовними презентаціями з результатами їх досліджень.

У кваліфікаційних магістерських роботах, які  були виконані під керівництвом доктора юридичних наук, професора кафедри цивільного та трудового права Галай Вікторії Олександрівни, був проведений повний і глибокий аналіз досліджуваних тем, описані наявні проблеми національного законодавства та запропоновані актуальні шляхи їх вирішення.

Шановні  наші випускники!

Від щирого серця  весь викладацький склад юридичного факультету бажає  Вам творчого натхнення і професійних успіхів, цікавих перемог і великих висот, легких доріг по життю, особистого щастя, мирного неба.

Ми пишаємось вами! Пам’ятайте про свій університет! Ми завжди раді бачити вас
у стінах рідної Альма матер!

28.12.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©