Переможці онлайн-конкурсу «Алло, ми шукаємо таланти!»

Переможці онлайн-конкурсу «Алло, ми шукаємо таланти!»

«Аллоха» - саме так вже багато років називають наш конкурс талантів першокурсників. І найтепліші спогади пов’язані саме з нею: хвилювання і нестримне передчуття чогось великого і захоплюючого попереду.

#Аллоха - це завжди феєрверк емоцій і перевершення будь-яких очікувань!

На конкурс було подано 29 заявок. Переможців марафону «Алло, ми шукаємо таланти!» визначало професійне і неупереджене журі. Телеведучі, хореографи, режисери, співаки, голова ради студентського самоврядування переглянули усі відео, і тільки їм одним відомо, скільки пристрастей і сумнівів вибору було пережито за останні кілька днів. 25 грудня було оголошено ПРИЗЕРІВ марафону «Алло, ми шукаємо таланти!»

За спільним рішенням журі обрано три конкурсних номери. Це: Григорій Каданер, Ліза Крижановська, Вероніка Цибушник. Було вирішено також відзначити не менш талановитих студентів, таких як: Оксана Жарун, Настя Фрідрік, Альбіна Якуніна, Наталя Кузьменко, Катя Матвейчук, Олександр Матейко – і надати їм, так би мовити, друге місце.

До складу журі увійшли: Анна ВЕЛИКА - голова ради студентського самоврядування ДУЕТ; Наталія КРЮКОВА - директор Культурно-мистецького центру ДУЕТ; Марина САПРУНОВА - організатор київських суаре; Анна ЩЕРБАНЮК - співачка, режисерка телевізійних шоу, друга режисерка Comedy Woman; Роман МАЛИК - ведучий телеканалу Zik; Катерина ВДОВОВА - хореограф-постановник естрадного колективу «Юність Кривбасу», артистка балету Криворізького цирку; Ольга ЧЕВСЬКА - бортпровідниця авіакомпанії «Азур Ейр Україна», призер конкурсів науково-дослідницьких робіт у галузі мистецтвознавства, дизайнер декору для дому.

Цього року марафон розкрив багато нових талантів. Знайшлися два відео, що закохали в себе глядячів. Це чирлід-команда і студенти Технологічного інституту (Workout). Саме ці два виступи «сколихнули» соцмережі ДУЕТ та вибороли звання переможців у номінації "Приз глядацьких симпатій". Переможець обраний за спільним підрахунком лайків і коментарів на офіційних сторінках ДУЕТ в Інстаграм та Фейсбук.

Вітаємо наших талановитих студентів!

Розповідає Наталія Крюкова, директор Культурно-мистецького центру ДУЕТ :

- Вже 25 років саме в цьому виші я спостерігаю, як початківці перетворюються на майстрів сцени, відомих теле- і радіоведучих, успішних бізнесменів у шоубізнесі, танцівників, музикантів, акторів. А втім вони починали саме тут. Ось такий шанс випав і нашим першокурсникам. І варто відзначити, що перший рік, як створився наш новий виш – ДУЕТ, вперше у цьому році відбувся конкурс «Алло...», перший пошук талантів – усе вперше! І саме в такому форматі. Ми звернулися за пошуком талантів до коледжів університету. Вони радо відгукнулися на наш заклик і взяли активну участь. Сподіваюсь на зустріч вживу, на нашій сцені, у нашій залі, адже я знайома з учасниками конкурсу тільки по телефону, по фото, по голосу...

Говорить Ганна Велика, голова РСС ДУЕТ:

- Найголовніше для нас усіх – насолодитися студентськими роками, а сцена ДУЕТ – ідеальна можливість для цього! Першокурсники – молоді, енергійні, креативні, творчі особистості. За півроку вже на сто відсотків відчули себе студентами ДУЕТ і засяяли на мапі зіркових талантів! Цього року їм особливо поталанило, конкурс проводився у новому форматі – онлайн і саме вони стали першовідкривачами. Ми створюємо історію нового університету, тож, шановні першокурсники, будьте її яскравими сторінками.

Призовий фонд для переможців наданий профспілками, які діють у ДУЕТ (Алла Максимова, голова об’єднаного профспілкового комітету ДУЕТ, та Наталія Сусло, голова Первинної організації профспілки трудящих металургійної та гірничодобувної промисловості України Технологічного інституту ДУЕТ). Вони підтримали марафон-пошук, як і завжди підтримають кожну нову й цікаву ініціативу студентів.

 

 

26.12.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©