Майбутнє – за технологіями, а майбутнє технологій – за студентством нового формату

Майбутнє – за технологіями, а майбутнє технологій – за студентством нового формату

21 грудня 2020 року відбулася унікальна подія в царині новітніх інновацій, а саме відкриття багатофункціональної конференц-зали в навчально-науковому технологічному інституті Державного університету економіки і технологій.

Урочисту церемонію відкриття конференц-зали та перерізання червоної стрічки здійснили директор навчально-наукового технологічного інституту ДУЕТ Дмитро Пополов та директор департаменту з персоналу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Юлія Чермазович. Викладачі вузу, гості та студентство таку значну подію зустріли оплесками та щирою радістю. Конференц-зал вразив кожного присутнього своєю естетичною красою, надсучасним проекційним обладнанням та мультимедійною технікою.

На думку Д.Пополова, наявне сучасне конференц-обладнання дозволить студентству та викладачам організовувати та проводити онлайн науково-практичні міжнародні конференції, вебінари, тренінги з провідними співробітниками гірничо-метулургіних підприємств України. Це в свою чергу дозволить підвищити рівень підготовки здобувачів вищої освіти. Директор розповів усім присутнім про призначення і функціонування нової конференц-зали, про встановлене обладнання та особливості його використання.

З теплими і вдячними словами щодо конференц-зали виступив й проректор з науково-педагогічної та виховної роботи ДУЕТ Валентин Орлов, який зазначив, що добре облаштована медіа зона лише додасть наснаги студентству ДУЕТ й допоможе досягти їм ще вищих результатів у навчанні. Тому, впроваджуючи сучасні технології в навчальний процес, заклад отримав більше можливостей створити комфортні умови навчання студентів. Відтак, молодь отримає більше можливостей здобувати, аналізувати та застосовувати навчальну інформацію з різних джерел.

З вітальним словом  виступила Юлія Чермазович, яка наголосила, що відкриття сучасного освітнього простору у стало одним із останніх етапів імплементації спільного проєкту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та Технологічного інституту ДУЕТ, аналогів якого немає в жодному закладі вищої освіти Дніпропетровщини. Очільниця департаменту наголосила «Щоб це стало можливим, нам довелося подолати доволі довгий і складний шлях. Для всіх нас це добрий приклад відповідальної, розумно побудованої і результативної роботи, яка принесла користь не лише нашим студентам, але й стала гарним взірцем для інших навчальних закладів Кривого Рогу. Приємно, що відтепер користуватися всіма досягненнями електронного навчання зможуть студенти саме Державного університету економіки і технологій».

Голова студентського самоврядування Технологічного інституту ДУЕТ Євгеній Зелов теж долучився до відкриття конференц-зали й додав, що студентство, по-перше, отримало ще одну можливість засвоювати та адаптувати до навчання різні сучасні технології. По-друге, нові технології дозволяють зробити вищу освіту більш індивідуальною. Більше немає потреби підлаштовуватися під побажання групи – тепер процес навчання досить легко адаптується до запитів конкретного студента і його індивідуальних особливостей. Можна вибрати формат навчання і його темп, сконцентруватися на дуже вузькій темі або навпаки, пройти незвичайну міждисциплінарну програму. Відтак практичне використання зали з мультимедійним обладнанням допоможе покращити якість знань й дозволить  більш краще підготуватися до іспитів та заліків. Тож, у сучасному медіа-залі студенти зможуть опановувати знання у новому креативному форматі, змінивши застарілий шаблон проведення лекційних та практичних занять.

Завершився захід презентацією етапів становлення Технологічного інституту ДУЕТ, здобутків викладачів та фото на пам'ять. Таким чином,  спільний проєкт  дав змогу об’єднати велику кількість людей для реалізації спільної мети, а саме створення надсучасної конференц-зали у ЗВО.  Це – найкраща освітня інвестиція, оскільки вона вкладається в майбутнє наших студентів, а значить – в майбутнє України !

22.12.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©