Профорієнтація у фаховому коледжі економіки та управління

Профорієнтація у фаховому коледжі економіки та управління

21 грудня кафедра фінансів, банківської справи та страхування провела тематичну зустріч зі студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» фахового коледжу економіки та управління ДВНЗ КНЕУ ім. Вадима Гетьмана.

У першій частині зустрічі було проведено проблемну лекцію "Розвиток страхового ринку в умовах глобальної і локальної фінансових криз". Було розглянуто, як працював український страховий ринок від 2008 року до сьогодення, які компанії пройшли через усі етапи кризи і вийшли сильнішими, які нові страхові послуги з'явилися під час пандемії COVID-19".

Друга частина зустрічі була присвячена вступу до Державного університету економіки і технологій на основі диплому молодшого спеціаліста в 2021 році. Студенти отримали інформацію про спеціальності університету, терміни навчання, вартість навчання на денній і заочній формі. Були окреслені переваги навчання в Державному університеті економіки і технологій, академічні можливості і перспективи працевлаштування.

Також була акцентована увага на необхідності  зареєструватися для проходження ЗНО з 1 лютого 2021 року, оскільки здача ЗНО є основною умовою вступу до вищих навчальних закладів.  

21.12.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©