Вебінар «Вступ до коледжів ДУЕТ"

Вебінар «Вступ до коледжів ДУЕТ"

17 грудня Державний університет економіки і технологій провів вебінар «Вступ до коледжів Державного університету економіки і технологій»

Під час вебінару учасники отримали інформацію про структуру коледжів у складі Державного університету економіки і технологій, умови навчання та спеціальності, які можна отримати у Криворізькому фаховому коледжі та Українському політехнічному технікумі.

Була надана вичерпна інформація про переваги навчання у коледжах Державного університету економіки і технологій та академічні можливості випускників. Значний блок був присвячений умовам та особливостям вступу на основі базової і повної середньої освіти у 2021 році, загальним і спеціальним умовам, правилам зарахування.

Після виступу спікерів було надано відповіді на запитання батьків і учнів, що стосувалися можливості вступу на бюджет, забезпечення гуртожитками, про студентське життя коледжів, спорт і дозвілля у стінах коледжів Державного університету економіки і технологій.

Учні та їх батьки були ознайомлені з подачею інформації про діяльність коледжів на сайті Державного університету економіки і технологій та діяльність консультаційних центрів допомоги вступникам.

А.Супрун, відповідальний секретар Приймальної комісії
Державного університету економіки і технологій.

Детальніше про особливості вступу до коледжів ДУЕТ можна дізнатись у ПРЕЗЕНТАЦІЇ

18.12.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©