Вебінар з фінансовим експертом

Вебінар з фінансовим експертом

4 грудня 2020 року кафедра фінансів, банківської справи та страхування ДУЕТ організувала тематичний вебінар «Грошово-кредитна політика національного банку України – дискусійні моменти та перспективи»

Головний спікер – член ради НБУ Шапран Віталій Сергійович – колишній випускник і викладач кафедри. В.С. Шапран розповів учасникам вебінару про функції і поточну діяльність ради НБУ, головні завдання цього конституційного органу щодо формування монетарної політики, окреслив основні проблеми у формуванні грошово-кредитної політики на сучасному етапі.

Доповідь супроводжувалася презентацією, що відображувала ситуацію на фінансовому ринку України в останні роки. На вебінарі були присутні викладачі і студенти університету. Було поставлено спікеру багато питань щодо поточної ситуації на фінансовому ринку і перспектив забезпечення фінансової стабільності.

Наприкінці онлайн-зустрічі Віталій Сергійович побажав нашим студентам такої ж креативності, яку вони виявляють при вивченні економічних дисциплін, та успіхів у житті.

- Класичні знання потрібні, - сказав він. - Продовжуйте навчати студентів у тому ж напрямку, який є, - звернувся він із побажанням успіхів до викладачів.

05.12.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©