Результати роботи курсів підвищення кваліфікації

Результати роботи курсів підвищення кваліфікації

Державний університет економіки і технологій включено до кола суб’єктів  надання освітніх послуг у сфері професійного навчання і подальшого підвищення кваліфікації  державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування

Фахівцями університету розроблені загальні короткострокові програми. Зміст програм відповідає пріоритетним напрямам (темам) для підвищення кваліфікації державних службовців. Зокрема, на 2020-2021 навчальний рік слухачам пропонуються короткострокові програми з наступних питань:

- державної політики цифрового розвитку;

- дотримання прав людини та протидії дискримінації;

- європейської інтеграції;

- запобігання корупції і забезпечення доброчесності;

- комунікації і взаємодії;

- лідерства;

- стратегічного управління і планування;

- удосконалення рівня володіння державною мовою;

- управління змінами (впровадження або сприйняття змін);

- управління персоналом на державній службі;

- управління публічними фінансами.

Початок  роботи курсів підвищення кваліфікації – вересень 2020 року, заняття проводились дистанційно на платформі ZOOM у формі лекцій і тренінгів, використовувалась сучасна практична інформація, інтерактивні методики для максимального зацікавлення слухачів.

Серед слухачів:

- спеціалісти та керівники відділів Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровський області,

- фахівці Управління соціального захисту населення Криворізької райдержадміністрації,

- посадові особи та спеціалісти Криворізької міської адміністрації;

- спеціалісти міського та районних Департаментів освіти і науки;

- спеціалісти і керівники відділів державної виконавчої служби міста Кривий Ріг Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області;

- спеціалісти та керівники Відділів реєстрації актів цивільного стану (РАЦС) м. Кривий Ріг  Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.

За результатами роботи курсів протягом трьох місяців, з вересня по листопад, 21 листопада 2020 року видано сертифікат слухачу під номером 600. Ювілейною слухачкою стала  Якушева Тетяна Федорівна.

Кілька інтерв’ю зі слухачами курсів

Розповідає Якушева Тетяна Федорівна (департамент освіти), слухачка під ювілейним номером 600:

- Викладачі ДУЕТ за ці два місяці розповідали нам про багато нововведень. Навчались ми онлайн. На відміну від минулорічних подібних занять, цього року ми багато нового дізналася про податковий кодекс і соціальні виплати. У минулі роки лекції нам читали після основної нашої роботи. Тоді було все інакше. Та все ж, результат, звичайно, є. Отримані знання в подальшій роботі нам знадобляться.

Говорить Тепрова Аліна Юріївна, заступник начальника відділу РАЦС:

- Я щойно отримала сертифікат. Дуже цікавий і об’ємний курс нам прочитали викладачі ДУЕТ. Викладачі супер! Так як вони читали нам матеріал, було досить цікаво. Багато нового ми почули, а особливо багато було необхідного з практики. Я слухала паралельно інші курси, то можу заявити, що ці курси заслуговують поваги.

Свою думку висловлює Корсак Олександр Юрійович, заступник начальника Покровського відділу державної виконавчої служби міста Кривий Ріг Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області:

- Я держслужбовець. Мені необхідно займатися постійно над своїм самовдосконаленням і самоосвітою. Для цього такі курси дуже важливі. Вони мені дуже допомогли: розставили акценти у питаннях публічних фінансів, які мені були незрозумілі, але дуже важливо їх знати для того, щоб використовувати у своїй діяльності. Спасибі велике ДУЕТ, що тут є така програма.

- Дякуємо, що обираєте наш університет, - говорить керівник Центру КПР Наталія Ізмайлова. - Бажаємо професійних успіхів і чекаємо нових вдячних слухачів наступного року в нашому університеті.

 

 

 

25.11.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©