Нагородження до Дня студента

Нагородження до Дня студента

До Міжнародного дня студентів у міській раді відбувся захід на честь свята. Серед нагороджених були і наші – студенти ДУЕТ. Вони діляться своїми враженнями від цього заходу 

Говорить Софія Тищенко, студентка економічного інституту:

- Мені дуже приємно представляти свій навчальний заклад на цій події. Незважаючи на всі карантинні обмеження, мені вдалося познайомилася з талановитою молоддю з інших освітніх закладів та знайти однодумців. Під час проведення заходу нас привітали з Днем студента, побажали успіхів у майбутньому та подарували цінні подарунки! Після участі у цьому заході я отримала велику мотивацію рухатися далі та працювати ще більш наполегливо. Хочу також привітати усіх студентів зі святом і побажати енергії та натхнення для майбутніх досягнень!


Євген Смаглій, студент технологічного інституту:

- Теплими словами нас привітав із Днем студента заступник міського голови. Взагалі, на заході була невимушена обстановка. Приємно так відзначати День студента.


Аня Неоднича, юридичний факультет:

- До Міжнародного дня студента за мою ініціативність, високі показники в навчанні, активну участь у громадському житті району, особистий внесок у розвиток молодіжного руху мене було нагороджено почесною грамотою. Це круто розуміти, що моя діяльність недаремна і її помічають інші. Також це можливість побачити та поспілкуватися зі студентськими лідерами з інших вузів. А ще – нагода поділитися досвідом і знайти натхнення для нових звершень.


Олександра Горяєва, технологічний інститут:

- Це був мій перший досвід у тому плані, що нагороджували не просто в стінах університету (школи – в минулому), відчуваєш хвилювання, адже не кожен день отримуєш грамоту.  Це означає, що ти робиш усе правильно і дає стимул робити ще більше, працювати ще старанніше.
 

Данило Кушнірук, факультет інформаційних технологій:

- До Міжнародного дня студента у виконкомі Металургійного району відбулося нагородження найактивніших студентів з усього району. Це крута можливість поспілкуватися зі студентами із різних ЗВО нашого району. Я отримав почесну грамоту від голови Металургійної районної ради та величезну мотивацію робити ще більше для нашого університету й надалі.

 

 

19.11.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©