Зустрічі студентів зі школярами

Зустрічі студентів зі школярами Стало вже доброю традицією – спілкування учнівської молоді зі студентами Криворізького економічного інституту. Ці зустрічі, звичайно, приносять велику користь і для студентів, і для школярів, адже збагачують їх духовно

Нещодавно наші студенти побували з концертом художньої самодіяльності у 86-й школі.

 

— Ми мали дуже теплий прийом, — розповіла про цей захід Аліна Кузьмич. – Ми спілкувалися зі школярами 10-11 класів. Після нашого виступу нас ще довго не відпускали від себе, ставили питання, розпитували, як у нас навчатися. Ми роздали їм буклети, щоб вони ознайомилися більш детально з нашим вузом і обмінялися контактами.

Приємно зазначити, що 86-а школа вже не перший рік іде на контакт із Криворізьким економічним. Тут у нас навчаються  студенти, які закінчили цю школу. Тож, сподіваємось, що ці дружні зустрічі будуть і надалі продовжуватись і розвиватися.

***

Того ж дня відбувся іще один захід. У 1-й школі було проведено психологічний тренінг, у якому взяли участь наші співробітники

Провела його викладач кафедри  соціально-гуманітарних дисциплін С.М. Каліщук. Розмова велася на досить актуальну тему – про толерантність. У ній взяли участь учні 10-го класу.

Світлана Миколаївна розповіла дітям, як толерантно реагувати в нашому суспільстві на різні ситуації, як ставитися до людей. Розмову підхопила  Аліна Кузьмич, яка ознайомила учнів із  нашим навчальним закладом, роздавши їм буклети про КЕІ. Діти охоче йшли на контакт, цікавилися вузом, хотіли знати, які у нас вивчають спеціальності.

— На перерві до нас підійшли ще й одинадцятикласники, щоб познайомитися з нами, — сказала Аліна. – Вони взяли наші буклети – це наші потенційні майбутні студенти. Потім фотографувалися разом – дуже гарні вийшли фотознімки.

12.02.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©