Про що говорять жести людини?

Про що говорять жести людини?

З ініціативи ради студентського самоврядування юридичного факультету 3 листопада було проведено онлайн-вебінар «Про що говорять жести людини?», який провела психолог-профайлинг Олена Купцова

Що означає саме поняття профайлингу? Це зовсім нове поняття, що означає прогнозування поведінки людини на основі аналізу вербальних і невербальних ознак. З англійської мови означає складання психологічного портрета людини. Отже, ця практична методика «читання» людей дозволяє швидко визначати особистісні характеристики, звички, цінності, мотиви і переконання в певному контексті і в певній ситуації.

У цьому заході взяли участь студенти юридичного факультету спеціальностей «Право» і «Психологія», а також до розмови підключились і студенти з економічного інституту.

- На мою думку, - говорить Аня Неоднича, - це дуже цікава тема, адже нам надалі це буде корисно у майбутній професії юриста, чи у будь-якій іншій сфері людської діяльності. В принципі, завжди важливо розуміти людину, свого співбесідника. І корисно це знати навіть в особистих відносинах, наприклад, у сім’ї – цим самим можна уникнути багатьох помилок, «гострих кутів», розуміючи, що хоче сказати тобі людині і що вона відчуває зараз.

03.11.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©