Дівчата-програмісти ДУЕТ на Hack4Purpose

Дівчата-програмісти ДУЕТ на Hack4Purpose

21-22 жовтня відбувся хакатон для студенток ІТ-спеціальностей Hack4Purpose, в якому взяли участь і дівчата-програмісти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» з ДУЕТ. Завдання хакатону - знайти ІТ-рішення, яке б полегшило навчання людей елегантного віку навчискам діджитал, і одночасно зміцнити упевненість дівчат у власних STEM-здібностях. 

ДУЕТ був представлений двома командами:

  • Католіченко Анастасія (ІПЗ-20-1), Ільєнко Вікторія, (ІПЗ-20-1), Шабан Юлія (ІПЗ-20-2), Лозенко Викторія (ІПЗ-18-1);

  • Безкровна Яна (ІПЗ-19-1), Тизунь Марія (ІПЗ-19-1) , Кушнаренко Дар'я (ЗІПЗ-19-1)

Для дівчат організували майстер-класи з дизайн-мислення та презентацій, після чого вони повністю занурились у виконання завдання: розробити ідею, продумати дизайн її втілення і протягом ночі і половини дня реалізувати її, створивши власний ІТ-продукт. А завершальним етапом цього марафону була презентація рішення перед експертами.

Найскладнішим, за словами дівчат, було реалізувати усі ідеї за дуже обмежений час, а також скоординувати роботу команди у віддаленому режимі. Але на те вони й труднощі, щоб, подолавши їх, ставати кращими і набувати досвід.  В результаті наші команди посіли 2-ге і 3-тє місця. 

Координаторка напряму Дівчата STEM Центру “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” та проведення хакатону Hack4Purpose, Юлія Мазурок, привітала переможців: «Дівчата - молодці, все встигли - і з цільовою аудиторією поспілкувалися, для кого ІТ-продукт створювали, врахували побажання дідусів і бабусь, і встигли сайт написати.»

Нижче наведено селфі-фото задоволених учасниць хакатону

Вітаємо ІТ-дівчат із високим результатом і пишаємося їхніми досягненнями!

 

28.10.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©