Наші найкращі! Нагородження студентів економічного інституту ДУЕТ відзнакою міського голови.

Наші найкращі! Нагородження студентів економічного інституту ДУЕТ відзнакою міського голови.

22 жовтня 2020 року відбулось нагородження відзнаками Криворізького міського голови талановитих дітей та молоді віком від 7 до 35 років, що мають особливі досягнення в науці, освіті, спорті, сфері студентського самоврядування. Урочистості проводились з дотриманням карантинних обмежень, у трьох залах приміщення Криворізької міської ради. Було відібрано найкращих кандидатів та вручено відзнаки у таких номінаціях: «За внесок у забезпечення розвитку студентського самоврядування, молодіжного руху», «За інтелектуальні досягнення», «За наукові досягнення», «За творчі досягнення» , «За спортивні досягнення». Кожен лауреат отримав диплом та сертифікат на грошову винагороду.

Від Навчально-наукового економічного інституту Державного університету економіки і технологій були номіновані дві студентки:

в номінації «За інтелектуальні досягнення» була нагороджена дипломом та сертифікатом студентка 5 курсу, спеціальності «Менеджмент» – Азьома Валерія;

в номінації «За спортивні досягнення» була нагороджена дипломом та сертифікатом студентка 4 курсу, спеціальності «Облік і оподаткування» - Іванченко Анастасія.

Дівчата діляться своїми враженнями від заходу:

Азьома Валерія: «Це класний захід на рівні міста, коли науковець, інтелектуал та спортсмен мають змогу отримати відзнаку за свої заслуги у рівних умовах. Отримана відзнака ще більше мотивує на нові звершення, адже цілі потребують мотивації! Тому я дуже вдячна викладачам економічного інституту ДУЕТ, в особливості кафедрі менеджменту та публічного адміністрування, за отриманні знання та досвід участі у всеукраїнських і міжнародних конкурсах.»

Іванченко Анастасія: «Захід пройшов в привітній, теплій та безпечній, з огляду на карантинні обмеження, атмосфері. Міський голова із великою гордістю та приємною промовою нагородив кожного номінанта.

Дуже вдячна економічному інституту ДУЕТ за клопотання щодо моєї кандидатури, адже такі моменти визнання твого таланту мотивують до ще більших досягнень! Вдячна міському голові за теплі слова, приємні враження, іменні дипломи та грошову винагороду».

27.10.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©