Вивчаємо міжнародну економіку англійською...

Вивчаємо міжнародну економіку англійською...

Уже 3-й рік поспіль у нашому університеті в магістрів є можливість обирати курс «Глобальна економіка» з викладанням англійською мовою

Ця дисципліна є нормативною і викладається для магістрів усіх економічних спеціальностей. Україномовний курс розроблено професором кафедри міжнародної економіки, д.пед.н. В.В. Кулішовим. Англомовний курс веде в.о. завідувача кафедри міжнародної економіки, к.е.н., доцент І.І. Максимова.

 Говорить Ірина Максимова:

- Пишаюся магістрами ДУЕТ, які обрали англомовний курс глобальної економіки, адже це справжній челендж. Кожного року із нетерпінням чекаю на початок лекцій з «глобалки», адже збирається група з магістрантів різних спеціальностей, кожен курс завжди унікальний і це дуже цікаво! Цього року ми дуже плідно попрацювали, нашим магістрам легко вдалися і дискусії, і дебати, і достатньо складні кейси! Мені дуже приємний активний інтерес до дисципліни і це не дивно,  адже сучасна людина є невід’ємним учасником світового простору. Ми навіть уявили себе візіонерами та склали власну карту сценаріїв-2020 світу після пандемії, зокрема, розглянули можливості розвитку подій у країнах за напрямком розвитку вільного ринку; побудови «світу фортець» і «зеленого» сценарію. Разом аналізували парадокси глобалізації, проблеми світової нерівності, стратегії перемог і досвід поразок компаній у глобальному просторі.

Дуже цікавим і нестандартним був погляд студентів на вирішення кейсів, які всі описували реальні ситуації існуючих компаній: проблема подолання глобальних бар’єрів при масштабуванні бізнесу; торгові війни і позиція держави; екологічна безпека і відповідальність компанії та інші.

Сьогоднішні магістри ДУЕТ – це практично завтрашні спеціалісти реального сектору економіки, і дуже приємно відзначити, що багатьом роботодавцям пощастить отримати таких перспективних молодих кадрів!

14.10.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©