З Днем захисника України!

З Днем захисника України!

Захисники та захисниці України, усі,  хто присвятив життя справі оборони Української держави! Вітаємо з Днем захисника України!

Віддаючи належне історичним традиціям вшанування українського війська, згадаймо сьогодні тих, хто поклав життя, захищаючи нашу державу. Їхня любов до Батьківщини була більшою за життя. Вічна слава героям!

Сьогодні ми вшановуємо сучасних оборонців, які відстоювали і продовжують захищати територіальну цілісність Батьківщини у війні з російським агресором. Вітаємо ветеранів, військовослужбовців, воїнів запасу, усіх, хто тілом і душею заступили Україну. Ви - сила і міць держави, живе втілення її незламності. Бажаємо сили і твердості духу, злагоди і благополуччя, хай гарячими будуть хіба що обійми близьких.

Сьогодні день і тих, хто захищає не тільки кордони і територіальну цілісність нашої держави, а й саму ідею України. Ця ідея пройшла крізь віки принижень, заборон і нищення, вижила в щоденниках, листах, довірчих розмовах, таємних зборах, сміливих ідеях і традиціях, що матері прищеплювали дітям. Ідея держави, яку ніхто не визнавав, але яка вияснилася попри усі перешкоди і заборони, і стала реальністю. Її, виплакану і відвойовану, таку тендітну і крихку ідею, маємо боронити кожного дня - у траншеях та офісах, у діях і думках, у відновленні історії та задумах на майбутнє.

Боронімо своє, і за нами буде правда.

З Днем захисника України!

Колектив Державного університету економіки і технологій

14.10.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©