Доступно, цікаво, переконливо

Доступно, цікаво, переконливо

У Державному університеті економіки і технологій продовжується цикл безкоштовних тренінгів для викладачів із підвищення педагогічної майстерності

7 жовтня слухачами удосконалювалися навички дистанційної  роботи на платформі Zoom. Тренінг на тему «Використання розширених можливостей Zoom для поліпшення якості дистанційного навчання» провів досвідчений тренер Євген Стець, провідний фахівець Юридичної клініки ДУЕТ.

Говорять учасники тренінгу

Ірина Васильчук, професор:

- Ми продовжуємо традицію проведення навчальних тренінгів-семінарів із підвищення педагогічної майстерності викладачів. Радує те, що зібралося сьогодні на заняття багато учасників. Приєдналися до нашої аудиторії викладачі і працівники з Криворізького технічного коледжу Національної металургійної академії, Криворізького металургійного коледжу Національної металургійної академії України, Криворізького фахового коледжу економіки та управління. Вони зацікавлені в отриманні нових знань і виявили бажання прослухати ще не раз подібні тренінги.

Євген Стець, провідний фахівець Юридичної клініки ДУЕТ:

- Zoom  комплексне рішення для проведення дистанційного навчання для будь-якого викладача. Кожен викладач, використовуючи Zoom, має змогу сформувати затишний віртуальний клас. Візуальний контакт зі студентами, можливість демонструвати екран свого комп'ютера, використання віртуальної дошки для побудови графіків – це все зможе робити викладач, опанувавши Zoom. Zoom інтегрується з системою дистанційного навчання Moodle, що робить цей інструмент ще більш комплексним і затребуваним у дистанційній освіті.

- На такому занятті я вперше, - говорить учасниця тренінгу Ольга Павлова, викладач математики металургійного коледжу. - Отримала багато нової інформації. Доступно, цікаво, переконливо розповідав тренер. Шкода, що сьогодні не маю із собою технічного оснащення – комп’ютера – але багато  нового я все ж таки дізналася.

Надія Демидюк, викладач спецдисциплін (електротехніка, автоматизація) у технічному коледжі:

- Дуже цікава лекція. Я мала багато питань, на які отримала відповідь. Це все нове для нас. Бажаю контактувати й надалі, тому що ІТ-знання на сьогодні дуже важливі. Сподіваюсь на подальшу нашу сумісну діяльність.

* * *

І, звичайно ж, не забули про необхідність опанування навичок роботи у соціальних мережах – Facebook та Instagram – для професійної діяльності через створення бізнес-сторінки та просування «навчального» продукту.

Заняття відбудуться 8 жовтня о 15:00 год. у 102 ауд.

Тренер – Анастасія Коцюруба, фахівець медіа-центру ДУЕТ.

 

07.10.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©